MENÜ

Sivasspor'un gözü Fenerbahçe'de

Devre arasında takımı güçlendirmenin planlarını yapan Yiğidolar, Fenerbahçe'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk Şahin'e göz dikti. Kırmızı-Beyazlılar, Serdar Kesimal için de görüşmelerine hız verdi.

Sivasspor'un gözü Fenerbahçe'de

Süper Lig’de zor günler geçiren, bir türlü istediği sonuçları elde edemeyen Sivasspor’da hareketli saatler... Kırmızı-Beyazlılar’ın hocası Roberto Carlos, farklı Fenerbahçe yenilgisinin ardından ara transferde takımı güçlendireceklerinin sinyalini vermişti. Yiğidolar, bu kapsamda harekete geçti. Fenerbahçe’nin tecrübeli isimleri listenin en başında. Özellikle orta saha ve savunmanın göbeğine takviye yapmak isteyen Carlos, Sarı-Lacivertli takımdan eski arkadaşı Selçuk Şahin’e göz dikti, yönetim bu talebi Mahmut Uslu aracılığıyla Aziz Yıldırım’a iletti. 33 yaşındaki orta sahanın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Fenerbahçe Yönetimi bu konudaki kararını önümüzdeki günlerde verecek. Tecrübeli orta sahanın ikinci yarıda Sivasspor forması giymesine kesin
gözüyle bakılıyor.

Serdar nazlanıyor!

FANATİK’in dün duyurduğu Serdar Kesimal haberinde de gelişmeler var. Edinilen bilgiye göre Fenerbahçeli idareciler Sivas’a, “Oyuncuyla anlaşırsanız bizden yana sorun yok” dedi. Ancak Serdar’ın Fenerbahçe’den ayrılmak istemediği öğrenildi. Yiğidolar, yine de Serdar’ı ikna etmek için şartları zorlayacak. Bu arada Sivas için Krasic iddiasının gerçeği yansıtmadığı da gelen haberler arasında.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ