MENÜ

Sefam olsun!

Cardozo çok durgundu, Yusuf Erdoğan'a ise bir haller olmuştu. Trabzonspor 2 defa öne geçti Rizespor ise pes etmedi. Umutların tükenme noktasına geldiği anda Sefa Yılmaz belirdi, 2 gol kaydetti. Sefa'nın bu golleri Bordo-Mavililer'e 3 maç sonra galibiyeti getirdi.

Sefam olsun!

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın kazandığı haftada Trabzonspor galibiyetten başka bir şeyi aklına getirmiyordu. Avrupa Ligi 2. turunda Napoli ile eşleşen Trabzonspor, şampiyonluk hedefini diri tutmak, Beşiktaş ve Legia Varşova yenilgilerini taraftarlara unutturmak istiyordu. Bu bilinçle sahaya çıkan 11 Fırtına’da gol silahları suskun kaldı. Oscar Cardozo’nun formsuzluğu, Yusuf Erdoğan’ın ise yaptığı basit pas hataları ve isabetsiz ortaları Ersun Yanal’a hayal kırıklığı yaşattı. Fakat umutların tükendiği yerde Sefa Yılmaz sürprizi yaşandı.

Kalitesini ispat etti

Son maçlarda hocasının bolca şans verdiği 22 yaşındaki futbolcu, kendisini artık herkese kanıtladı. Attığı 2 golle Trabzonspor’a adeta hayat verdi. Bu zorlu virajı hasarsız atlatan Trabzon’da şampiyonluk hedefi de ayakta durdu. Carl Medjani ve Sefa ile iki kez öne geçen Bordo- Mavililer’in rakibi asla pes etmedi. Her iki golün karşılığını çabuk vererek, Hikmet Karaman’la birlikte çıkışa geçeceklerinin
sinyalini verdi.

3.5 milyon Euro’ya geldi

Maçın yıldızı Sefa Yılmaz, Trabzonspor’a imza attığında birçok spekülasyonu da beraberinde getirmişti. 24 yaşındaki futbolcu 3.5 milyon Euro (yaklaşık 10.5 milyon TL) gibi yüksek bir meblağ olarak kabul edilen bir fiyata gelmişti. Fakat yapılan bu yatırımın karşılıksız olmayacağını genç oyuncu dünkü karşılaşmada ispatladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ