MENÜ

MHK Başkanı Zekeriya Alp istifa etti

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp canlı yayında istifa ettğini açıkladı.

MHK Başkanı Zekeriya Alp istifa etti

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, hakem hatalarının konuşulduğu haftalık toplantıda istifa ettiğini açıkladı. Alp, istifa açıklamasının ardından şunları söyledi:

"Haddini bilmeyenlerin çoğaldığını görüyorum. Atıp tutmakla bu işler olmaz. Buyurun ben de bırakıyorum. Geçmişimi istiyorlar ama geçmiş bir daha gelmeyecek. Artık MHK'de bu tip işlerden insanları uzaklaştırmak için 3 yıldır arkadaşlarımla çalışıyorduk. İnsanlar sadece bir takdir bekliyor. Türk sporunda her kademede görev aldım. Sen bana nasıl şüpheli dersin? Önce kendine bak sen! Bu istifa bir birikim. Kıvılcım bu noktaya geldi. Çok düşündüm, kimsenin haberi yoktu. Yıldırım Demirören'in de haberi yok. Kolay kolay pes etmem ama bu tip durumlarda ne yapılması gerekiyorsa onun yapılması lazımdı."

MİNİ YORUM

"Geç bile kalındı"
Bence doğru yaptı. Olması gereken de buydu. Hatta geç bile kaldı. Geriye dönüp bakalım. Hakemler sezon başından beri hatalar yaptılar, yapmaya da devam ediyorlar. Her hafta bir ya da birkaç kulüp "Canımız yandı" diye feryat ediyor. Bu tablo karşısında o koltukta kalmak olmazdı. Zekeriya Alp'in hakem camiasına, kurallara uzak olması bu başarısızlıkta önemli bir etkendi. Şunu net olarak gördük: "Camianın dışından gelen insanlar bu koltuklarda başarılı olamaz. Alp'in yerine kim gelecek, bunu şu anda bilemeyiz. MHK'nin içinden bir çözüm de üretebilirler.

Serdar Tatlı



İbrahim Kızıl: Futbol adına yazıklar olsun

Haberin Devamı
YORUM YAZ