MENÜ

Beşiktaş-Akhisar Belediye maçının bilet fiyatları belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Akhisar ile Başakşehirde karşılaşacak olan Beşiktaş, maçın bilet fiyatlarını açıkladı.

Beşiktaş-Akhisar Belediye maçının bilet fiyatları belli oldu

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;

21 Aralık Pazar günü saat 19.00'da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan Beşiktaş - Akhisar Belediye karşılaşması biletlerinin satışına bugün saat 17.00 itibariyle başlanacaktır.
Beşiktaş - Akhisar Belediye maçını tribünden izlemek isteyen Kombine, Loca ve VIP koltuk sahiplerinin bilet satın almaları gerekmektedir. Bizzat kendileri maça gitmeleri durumunda karşılaşmanın bitiminde bilet ücret iadesi yapılacaktır. Ücret iadeleri, karşılaşmanın bitiminin ardından 2 haftalık süre içersinde Kombine, Loca, VIP koltuk sahiplerinin Passolig kartlarına yapılacaktır.

"Bilet Ücret İadesinin Yapılmayacağı Durumlar"

Kombine, Loca ve VIP Koltuk sahibi olup bilet alan, ancak bileti ile kendisi maça gitmeyip bir başka kişinin Passolig kartına aktaranlara ücret iadesi yapılmayacaktır.

Passolig Kart Sahipleri Bilet Alımı:

Bugün saat 17.00 itibariyle Passolig kart sahipleri için satışa sunulacak biletleri satın almak isteyen Passolig kart sahipleri, biletlerini www.passo.com.tr ve N'Kolay satış noktalarından ve Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden satın alabileceklerdir.


Maç Öncesi Tek Maçlık Giriş Kartı Teslimatı:

Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, Akhisar Belediye karşılaşmasına bilet yüklemeleri halinde, tek seferlik geçici kartlarını Vodafone Arena Kombine Satış Merkezinden tek maçlık giriş kartlarını teslim alabileceklerdir.

Maç Günü Bilet Yükleme ve Tek Maçlık Giriş Kartı Dağıtımı:

Maç günü saat 11.00 itibariyle Başakşehir Fatih Terim Stadyumu bilet satış gişesinden Passolig kart sahiplerine bilet yükleme ve tek maçlık giriş kartı dağıtımları başlayacaktır.

Engelli Taraftarlarımıza Ücretsiz Bilet Yükleme :

Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımız, maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir. Engelli tribün bileti, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlıdır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın da Passolig kartlarının olması gerekmektedir.

Bilet Fiyatları:

Doğu Tribün : 45 TL
Batı Tribün : 35TL
Kuzey Tribün : 20TL
Güney Tribün : 20 TL
Misafir Takım : 20TL

Haberin Devamı
YORUM YAZ