MENÜ

İşte Wesley Sneijder'in son talibi

Galatasaray'ın yıldız ismi Wesley Sneijder'in yeni bir talibi daha çıktı. İngiliz basınında, Manchester United'ın yanı sıra Southampton'ın da Hollandalı futbolcuyu transfer etmek için için nabız yokladığı ileri sürüldü.

İşte Wesley Sneijder'in son talibi

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder için İngiltere'den yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Daily Mail'in haberinde, Premier Lig'in dev takımı Manchester United ile Ada'da son yıllarda ortaya koyduğu futbolla alkış toplayan Southampton'ın, İstanbul'dan ayrılmayı kafasına koyan Hollandalı hücum oyuncusunu transfer etmek için nabız yokladığı ifade edildi. Devre arası transfer dönemi için büyük bir bütçe ayırdığı öne sürülen Kırmızı Şeytanlar'da teknik patron Louis van Gaal'in, Brezilya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2014 Dünya Kupası'nda milli takımda hocalığını yaptığı 30 yaşındaki yıldızı yeniden kadrosunda görmek istediğinin altı çizildi. Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmayı arzulayan Southampton'ın teknik direktörü Ronald Koeman'ın da vatandaşını alarak kadrosunu güçlendirmeyi planladığı iddia edildi.

Finansal kriz vurgusu

Gazetenin haberinde, Sarı-Kırmızılı kulübün son dönemlerde finansal sıkıntı yaşadığı dile getirilirken, Sneijder'in maaşının yaklaşık 2.5 milyon Pound olduğuna dikkat çekildi. Oyuncuların paralarını ödemekte gecikme yaşayan Cim Bom'da başkan Duygun Yarsuvat'ın, Hollandalı futbolcuyu satmaya sıcak bakabileceği belirtildi. Galatasaray'ın, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için 9 milyon Pound civarında bir bonservis bedeli talep ettiği vurgulandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ