MENÜ

Ersun Yanal: Trabzonspor bu olamaz

Ersun Yanal, Rize galibiyetinin ardından öğrencilerinin performanslarına vurgu yaptı. Şampiyonluk için yeterli kapasitede olmadıklarını söyleyen Yanal, “Daha iyi olmalıyız. Bu potansiyel var fakat sergilemekte güçlük çekiyoruz” dedi.

Ersun Yanal: Trabzonspor bu olamaz

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın galibiyetle kapattığı haftada Çaykur Rize’yi 3-2’lik skorla yıkan Trabzonspor’da Ersun Yanal, öğrencilerinin sergiledikleri performansa serzenişte bulundu. Şampiyonluk için biraz daha iştahlı olmaları gerektiğini belirten deneyimli teknik adam, “Rakibi bugün az baskı altına aldık. Rakibimiz daha önceki görüntülerinden çok uzaktı. Hikmet hocanın psikolojik etkisini net biçimde gördük. Oyuncu kadrosu olarak iyi isimlere sahibiz fakat daha fazla olgun davranmamız gerekiyor. Her maçta kazanan bir tavırda olmamız lazım” diye konuştu.

‘Napoli çok deneyimli’

Napoli eşleşmesine de değinen Yanal, “Öncelikle Napoli’nin güçlü bir ekip olduğunu söyleyebilirim. Benitez gibi UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi’ni kazanmış deneyimli bir teknik adama sahipler. Kadrosunda önemli oyuncular barındırıyorlar. Geleneği olan ve güçlü bir taraftar desteğine sahip bir kulüp. Uluslararası arenada da oldukça deneyimliler. Bunun yanında biz de iyi bir takımız” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor - Çaykur Rizespor: 3-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ