MENÜ

Karabükspor 3-2 Bursaspor

Rize'yi 3-0'la ezip geçen Karabük, dün de Timsah'a şans tanımadı. 8 sarı, 3 kırmızı çıktı, bir penaltı vardı, ağlar 5 kez havalandı. Bakambu ve Fernandao'ya Viola'yla karşılık veren Kırmzı-Mavililer, 90+2'de Traore'yle kazandı.

Karabükspor 3-2 Bursaspor

Çılgın maç!

Karadeniz Futbol Üniversitesi üretimi spor adamları, Dünya 3.’lük diploması hamili Ord. Prf. Dr. Şenol Güneş ve Prf.Dr. Tolunay Kafkas Karabük’te buluştu. Aynı Üniversite’de hoca ve öğrenci olarak geçmişte bir çok başarıya imza atan iki değerli insan, mükemmel futbolun üretilmesine de imzalarını attı. Güneşli ama soğuk havada sımsıcak mücadele ve izlediğimiz 5 gole ilaveten 8 sarı, 3 de kırmızı kart vardı! 21’de Akpala’nın asistinde Viola topu uzak direğe doğru bıraktı, 1-0 öndedir Kafkas’ın ekibi. 25-26-27’nci dakikalarda 3 mutlak gol fırsatını kullanamadı ev sahibi. Aziz Behiç’li müthiş organizasyonda Bakambu dakika 29’da 1-1’i sağladı. Bursaspor bir geldi ama pir geldi’ demem abartı olmaz. Asım Yusuf Öz kaynaklı bir garabet izledim sonra. Laysmen (yan hakem) sol gösterdi sağ çaktı resmen Karabükspor’a! Palabıyık da ‘halel palabıyığıma değil, Karabük’e gelsin’ dedi ve nasılsa taç bende diye Bursaspor alanına doğru konsantre ev sahibi, topun misafire verildiğini kavrayana kadar golü yedi! 45’te Bakambu’nun asisti ve Fernandao’nun kafası 1-2.

Şamil yaktı!

Prf. Kafkas’tan maç sonrası ilk ders ‘bırak hakemi, babana bile güvenmeyecek, önlem alacaksın!’ 2. yarı 56’da Bursalı Aziz’in eli ve penaltı. Viola 2-2’ye taşıdı. İtalya’da Padovalı, bizde de Bursalı Aziz’ler çok meşhur. Bursanın 2 Aziz’inden biri olmayınca bile operasyonu aksıyor! 77’de Şamil külliyen lüzumsuz bir kırmızıyla gitti ve Güneş’in arka bahçesi önce gölgelendi. 90+2’de de fırtına koptu! Özmert ekti, Akça biçti! Traore ve 3-2 ev sahibi.

90+ Oğuz Dizer

Oyuncular atıldı hocalar yaktı


Bursaspor’da Josue, Karabükspor’da ise Mabiala’nın gördükleri ikinci sarıdan oyundan atılmaları güne damga vurdu. Cezalarını kupada çekip ligde oynamak için cezalı duruma düştüler. Buraya kadar her şey normal. Fakat 90 dakika sonunda hem Şenol Güneş’in hem de Tolunay Kafkas’ın açıklamaları oyuncuları ele verdi. İki teknik adam da oyuncuların bilerek kart gördüklerini itiraf etti. Futbol disiplin talimatının 37. maddesine göre bir sonraki maçı düşünüp kart görmenin cezası 2 maç men.


Haberin Devamı
YORUM YAZ