MENÜ

Torku Konyaspor - Galatasaray

Avrupa kupalarına ağır yenilgiler sonrası veda eden ve artık tamamen 4. yıldıza odaklanan Galatasaray, bugün deplasmanda Torku Konya'yı devirerek, maç fazlasıyla da olsa liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Torku Konyaspor - Galatasaray

Galatasaray, Süper Lig’in 13. haftasında bugün deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak. Kötü bir sezon geçirdiği Şampiyonlar Ligi’ndeki son maçında Arsenal’a 4-1 yenilerek Avrupa defterini kapatan Sarı-Kırmızılı takım, bu sezon şampiyon olarak dördüncü yıldızı takmayı hedeflediği Süper Lig’de zorlu Torku Konyaspor maçını kayıpsız geçmek istiyor.

Konya evinde yenilmiyor

Torku Konyaspor, Süper Lig’de bu sezon sahasında oynadığı 6 karşılaşmada da rakiplerine yenilmedi. Yeşil-Beyazlı ekip, Konya Büyükşehir Torku Arena’da oynadığı 6 maçtan 4 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı. Sahasındaki maçlarda rakiplerine 8 gol atan Torku Konyaspor, kalesinde ise sadece bir gol gördü ve bu sezon evinde en az gol yiyen ekip olarak dikkat çekti.

Sınırda 4 futbolcu var

Galatasaray’da Torku Konyaspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-Kırmızılı ekipte üçer sarı kartları bulunan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Semih Kaya ve Yekta Kurtuluş, bugünkü mücadelede kart görmeleri durumunda 14. haftadaki Mersin İdman Yurdu maçında forma giyemeyecek.

İki takımda son dakika

Ev sahibi Konyaspor’da Mehmet Güven ile Marica, sakatlıkları nedeniyle Galatasaray maçı kadrosunda yer almıyor. Yeşil-Beyazlılar’ın en önemli gol silahı ise bir dönem Galatasaray forması giyen Hasan Kabze olacak. Cim Bom’da ise ciddi bir sakatlık ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

TORKU KONYASPOR-GALATASARAY
STAT: Konya Torku Arena
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Süleyman Abay

TORKU KONYASPOR
Belec
M.Uslu
Kokalovic
Selim
Fuchs
Hleb
Ömer Ali
Uğur
Ali Çamdalı
H.Kabze
Rangelov
T.D.: Aykut Kocaman

GALATASARAY
Muslera
Sabri
Chedjou
Semih
Telles
Selçuk
Emre Çolak
Melo
Sneijder
Umut
Burak
T.D.: Hamza Hamzaoğlu

Haberin Devamı
YORUM YAZ