MENÜ

Sivasspor'da büyük operasyon

Kötü futbol ve bireysel hatalardan yakınan Roberto Carlos, maçtan sonra yaptığı açıklamada “Elimizdeki takım bu. Devre arasına kadar bu oyuncularla devam edeceğiz. Alabildiğimiz kadar puan almaya çalışacağız” dedi.

Sivasspor'da büyük operasyon

Süper Lig’de düşme hattında yer alan ve son olarak Fenerbahçe’ye 4-1 yenilen Sivasspor’da fatura oyunculara kesildi. 13 hafta sonunda 10 puanla 16. sırada yer alan Yiğidolar’da ilk yarı bitiminin ardından büyük operasyon yapılması bekleniyor.

Bütün bölgeler sorunlu

Brezilyalı hocanın maçtan sonra yaptığı açıklamaları takımda büyük bir değişim yapılacağının sinyalleri olarak yorumlandı. Kötü futbol ve bireysel hatalardan yakınan genç teknik adam “Çok fazla bireysel hata yaptık. Elimizdeki takım bu. Devre arasına kadar bu arkadaşlarla devam edeceğiz. Toplayabildiğimiz en yüksek puanı toplayacağız. Tek yapabileceğimiz bu” diye konuştu. Bu gelişmeler doğrultusunda Sivasspor’da ilk yarının bitimiyle birlikte birçok isimle yolların ayrılması bekleniyor. Edinilen bilgiye göre, takımın çok gol yemesi ve gol yollarında yetersiz kalması nedeniyle savunma ve forvette büyük bir operasyona gidilmesi öngörülüyor. Carlos’un ayrıca orta sahada da bazı isimlerden memnun olmadığı ve bu bölgede de bir kaç isimle yolların ayrılması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ