MENÜ

Sivasspor'a soğuk duş

Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Sivasspor, deplasmanda Fenerbahçe'ye de farklı mağlup olarak kötü gidişini durduramadı. Rakibi karşısında beraberlik sayısını bulmasına rağmen sonuca gidemeyen Carlos'un öğrencileri, 13 hafta sonunda 10 puanla 16. sırada kaldı.

Sivasspor'a soğuk duş

Roberto Carlos’la sezona iddialı başlayan Sivasspor’un kan kaybı sürüyor. Spor Toto Süper Lig’de bu sezon istediği sonuçları alamayan Yiğidolar, Fenerbahçe deslasmanından da eli boş döndü. Maça puan ya da puanlar alma umuduyla çıkan Carlos’un öğrencileri, geriye düştükleri maçta skoru 1-1’e getirseler de rakibine 4-1 mağlup olarak kötü gidişini durduramadı. Sivasspor’un dünkü maçta tek golünü Faslı yıldız Aatif Chahechouhe kaydetti. Kırmızı-Beyazlı ekip dünkü mağlubiyetle 10 puanda kaldı ve düşme hattının en üst basamağında 16. sırada yer aldı.

Geçen sezonu arıyor

2013-2014 sezonunu 53 puanla 5. sırada tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar, bu sezon ise beklentilerin çok uzağında. Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 13. haftada sadece 2 kez kazanabilen Yiğidolar, 7 karşılaşmadan ise puansız ayrıldı. Sivasspor 4 karşılaşma da ise berabere kaldı. Roberto Carlos’un öğrencileri bu maçlarda 13 kez ağları sarsarken, kalesinde 22 gole engel olamadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ