MENÜ

Fenerbahçe Grundig 3-1 Beşiktaş

Ligde tek yenilgisi bulunan Fenerbahçe, alt sıralarda bulunan Beşiktaş önünde fazla hata yapmasına rağmen zafere gitti. Sarı-Lacivertliler, ilk seti kaybetse de sahadan 3-1 galip ayrılarak, üst üste 4. maçını kazandı.

Fenerbahçe Grundig 3-1 Beşiktaş

Filede bayanlar derbisini Fenerbahçe Grundig kazandı. Maça iyi başlayan Beşiktaş, 8-4 öne geçti ve ilk seti sürekli önde götürdü. Özellikle savunmada çok hata yapan Fenerbahçe Grundig, rakibini sadece 8-8’de bloklarla yakaladı ve seti Selime ve Gina’nın smaçlarıyla Beşiktaş 25-18 aldı.

Bloklarda büyük fark

İkinci sete de hatalarla başlayan Fenerbahçe ilk teknik molayı 8-6 geride geçtikten sonra maçta ilk kez 12-11 öne geçti ve daha iyi hücum yapmaya başlayarak seti 25-20 aldı, 1-1 beraberliği sağladı. Üçüncü sete de Beşiktaş iyi başladı ve 8-6 öne geçti ama, Fenerbahçe Grundig hücum ve blok üstünlüğüyle seti 25-14 aldı. Fenerbahçe, her bakımdan üstün olduğu dördüncü seti de 25-14 alarak karşılaşmayı 3-1 kazandı. İki takım arasında en büyük fark bloklarda oldu. Fenerbahçe’nin 18 blok sayısına karşı, Beşiktaş bloktan 3 sayı alabildi.;

Zeki Kuban

Haberin Devamı
YORUM YAZ