MENÜ

Ozan Tufan'ın fiyatı 5 Milyon Euro

“Ederini bulursa Ozan'ı veririz” diyen Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, yıldız futbolcu için 5 milyon Euro ve Holmen'in yanı sıra Sarı-Lacivertliler'den bir oyuncu daha talep edecek.

Ozan Tufan'ın fiyatı 5 Milyon Euro

Ozan Tufan konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe, transfer listesindeki 1 numaralı isim olan genç yıldız için 3 milyon Euro ve takasla iki oyuncu önerme kararı almıştı. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise, “Ederini bulursa Ozan’ı veririz” diyerek transfere açık kapı bırakmıştı. Yeşil-Beyazlılar’ın 19 yaşındaki futbolcu için istediği rakam belli oldu. Buna göre Bursaspor Ozan Tufan’ı 5 milyon Euro ve Samuel Holmen’in bonservisinin yanı sıra Fenerbahçe’den bir oyuncu daha talep ederek vermeye hazır. Bu ismin Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ya da Selçuk Şahin olabileceği öğrenildi. Genç oyuncunun peşindeki tek takım Sarı-Lacivertliler değil. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor da Ozan ile yakından ilgileniyor. Bu nedenle Fenerbahçe elini çabuk tutarak bir an önce bu işi bitirmek istiyor. Tarafların önümüzdeki günlerde bu transfer için ilk görüşmeyi yaparak pazarlıkları başlatması bekleniyor.

M.Ali Sabuncu

*****************************************

Mini Yorum

Ozan için bu para verilir

Fenerbahçe’nin takım savunmasına bir bakın... Bruno Alves (33), Bekir İrtegün (30), Gökhan Gönül (29), Caner Erkin (26), Mehmet Topal (28), Raul Meireles (31), Emre Belözoğlu (34). Yaş ortalaması 30.14... İdeal kadroda Bekir’in yerinde Egemen (32) vardı. Bu durumda 30.42’ye çıkıyor. Hepsi birbirinden değerli oyuncular ve tecrübe önemli elbette; ancak takım savunmasında bir kaç tane ‘çılgın genç’e de ihtiyaç var. Alper Potuk’un Fenerbahçe takımına kattığı en önemli şey; attığı gol, verdiği asistlerden daha ziyade, gençliğinin verdiği dinamizm ile sahaya yansıttığı heyecan, agresifliktir.
Ozan Tufan ile ilgili özele inersek... En son, Bursaspor-Fenerbahçe maçında canlı canlı izledim. Kesinlikle harika bir oyuncu. Yaşı 19, futbolu 30... Karşısında kim oynuyor, umurunda bile değil; Sahadaki duruşu olgun, futbolunun görüntüsü tecrübeli. Olacak değil, olmuş yani...

Bursaspor’un 5 milyon Euro istemesi normal, bence o, bu bedele değer...

Bir de şu önemli; Ön libero oynatırsın, sıkışırsan stopere çekersin, sağ bekte denersin... Geriye mi düştün, çık ileri, kaleyi dene bile dersin...
Daha ne olsun!

Zafer Büyükavcı

Haberin Devamı
YORUM YAZ