MENÜ

Karabükspor'da hazırlıklar sürüyor

Kardemir Karabükspor, pazar günü sahasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını 3 puan hedefiyle sürdürdü.

Karabükspor'da hazırlıklar sürüyor

Teknik direktör Tolunay Kafkas gözetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Ahmet İlhan, Samba Sow, İbrahim ve yedek kaleci Aykut Özer katılmadı. Beşiktaş maçında sakatlanan Traore ise takımla birlikte çalışmalara başladı.

MUSA ÇAĞIRAN:"ÇIKIŞ MAÇIMIZ"

Taktik ağırlıklı antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Musa Çağıran, Çaykur Rizespor deplasmanında aldıkları galibiyetten sonra Bursaspor maçının öneminin daha da arttığını söyledi, "Bursaspor'u yenersek yukarıdakilerle aramızda çok büyük bir puan farkı kalmayacak. O yüzden Bursaspor'u yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Kalan maçlarımızı da kazanarak ilk yarıyı iyi yerlerde bitirmek istiyoruz" dedi. Bursaspor'da 2.5 yıl geçirdiğini hatırlatan Musa Çağıran, kazanmaktan başka çareleri olmadığını, eski takımına gol atarak takımına katkı yapmak istediğini de sözlerine ekledi. Golcü Akpala ise Bursaspor'un çok iyi bir takım olduğunu, bunun bilinciyle sahaya çıkacaklarını ve 3 puanla sahadan ayrılan taraf olmak istediklerini söyledi.

Mabiala da çok zor bir karşılaşma olacağına işaret ederken şöyle dedi:

"Takım olarak iyi oynuyoruz. Sakatlıklardan dolayı bu iyi oyunumuzu maçlara yansıtamadık, yansıttığımız maçlarda da 3 puan alamadık. Çaykur Rizespor maçındaki oyunumuzu bu maçta da tekrarlayarak 3 puan almak istiyoruz. Kalan maçlarımızda 2 galibiyet bizim için iyi olarak nitelendirilebilir. Ligin 2'nci yarısında sakat oyuncularımızın tekrar takıma dönmesiyle eski motivasyonumuzu takım olarak sağlayacağız ve üst sıraları zorlayacağız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ