MENÜ

Aatif Chahechouhe: Öyle goller yedik ki...

Sivasspor'un golcüsü Aatif Chahechouhe, Fenerbahçe maçından sonra önemli açıklamalar yaptı.

Aatif Chahechouhe: Öyle goller yedik ki...

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın açılış maçında deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup olan Sivasspor'un yıldız ismi Aatif Chahechouhe, müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu.

Şükrü Saracoğlu Stadyumu
'nun ev sahipliği yaptığı mücadelede Kırmızı-Beyazlılar'ın tek golünü 13. dakikada ağlara yollayan Faslı forvet oyuncusu, yayıncı kuruluşa verdiği demeçte, "İlk golü çok erken zamanda kalemizde gördük. Reaksiyonu kısa sürede gösterdik, fakat hemen ardından ikinci golü yiyince ciddi sıkıntıya düştük. Genel olarak kötü oynamadığımızı düşünüyorum. Ancak öyle goller yedik ki moral olarak düştü. Şunu unutmamalıyız ki Fenerbahçe güçlü bir takım ve biz onlarla deplasmanda karşılaştık. Artık kendi sahamızda iyi oynamamız gerekiyor" diye konuştu.

Oldukça kötü bir sezon geçirdiklerinin altını çizen 28 yaşındaki Aatif, "Geçen sene daha başarılı olduğumuz aşikar. Bu durumda oynamak gerçekten çok zor. İyi konumda değiliz. Umarım gelecek hafta evimizde Başakşehir'e karşı iyi mücadele veririz. Tüm Sivasspor taraftarlarına bize destek oldukları için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe 4-1 Sivasspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ