MENÜ

Ramsey'den sonra şimdi de Samir Nasri furyası

Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'in Galatasaray'ı mağlup etmesinin ardından Aaron Ramsey'nin golü İngiliz basınında manşetlere çıkarken, bir gün sonra oynanan Devler Ligi maçlarına da bu sefer bir başka İngiliz ekibi Manchester City'li futbolcu Samir Nasri'nin golü damga vurdu.

Ramsey'den sonra şimdi de Samir Nasri furyası

Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu'nda Manchester City, deplasmanda Roma'yı 2-0 mağlup etti ve son 16'ya kalmayı başardı. Son iki sezon müthiş kadrolarla oynamasına rağmen Devler Ligi'nde hüsran yaratan City, bu sefer son maçta da olsa ikinci tura kalmayı başardı.

Pellegrini
'nin öğrencilerinin bu galibiyetindeki büyük pay sahiplerinden biri de Fransız oyuncu Samir Nasri'ydi. 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun takımını 60. dakikada 1-0 öne geçirdiği gol İngiliz spor basınında manşetlere çıktı.

RAMSEY'DEN SONRA NASRI MANŞETLERDE
Salı akşamı Ramsey'nin Galatasaray'a attığı harika golün ardından İngiliz basını, bu golün matematiğini çıkarmış ve haberi manşetlere taşımıştı. Bir gün sonra oynanan ve yine bir İngiliz takımının galibiyetiyle sonuçlanan maçta Samir Nasri, City adına harika bir gol kaydederken, takımının son 16'ya kalmasında da pay sahibiydi. 60. dakikada gelen bu golün de Flamini'ninki gibi matematiksel bilgileri paylaşıldı.

107 KM HIZ, 0.7 SANİYEDE KALEDE
Nasri'nin sol çaprazdan attığı muhteşem golde kaleci De Sanctis'in yapabileceği bir şey yoktu. Çünkü top ayaktan çıktıktan sadece 0.7 saniye sonra çizgiyi geçmiş ve İtalyan kalecinin korduğu kaleye 107 kilometre hızla gitmişti. 20 metreden çıkan bu şut, sol çapraz olması nedeniyle de ayrıca zordu ancak Fransız orta sahanın bu şutu öyle bir yere gitti ki, kaleci Sanctis en köşeye uçmasına rağmen topu çıkaramadı.


DAILY MAIL GOLÜ BÖYLE VERDİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ