MENÜ

Lomana Lualua ‘Rize için yüzde yüz'

Çaykur Rizespor'da yeniden takıma dönen Lualua FANATİK'e iddialı konuştu. Zor günlerin geride kaldığına dikkat çeken tecrübeli oyuncu, “Takımım için yüzde yüzümü sahaya yansıtmaya hazırım” dedi.

Lomana Lualua ‘Rize için yüzde yüz'

Mehmet Özdilek’in görevine son verilmesinin ardından affedilen Lomana Lualua, FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Kadro dışı kaldığı günlerde zor günler geçirdiğini ifade eden Demokratik Kongolu yıldız, “Hoca konusuyla alakalı polemiğe girmek istemiyorum. Futbolda dün yoktur. Geçmişte kalan bu konuyla ilgili herhangi bir söylemde bulunmak gündemimde yok” ifadelerini kullandı. Yeniden arkadaşlarının arasına döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden 34 yaşındaki futbolcu, şöyle devam etti:

‘Daha fazla çalışmalıyız’

“Şu an düşündüğüm tek bir şey var; o da Çaykur Rizespor için yeniden yüzde yüzlük performansımı sahaya yansıtmak. Takım arkadaşlarımla birlikte hep beraber düştüğümüz bu kötü durumdan kurtulmamız gerekiyor. Bunun için gerekenden daha fazla çalışmak zorundayız. Uzun bir süredir oynamadım. Ancak Rizespor için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.”

‘Taraftarımıza teşekkürler’

“Zor bir süreç geçirdim. Bu zaman içerisinde bana destek olan, moral veren Çaykur Rizespor taraftarına yürekten teşekkür ediyorum. Bu zor süreçte bana güç veren Allah’a da şükretmeliyim. İnanıyorum ki hem benim adıma hem de Çaykur Rizespor adına her şey çok daha güzel olacak.”

Mehmet Çağrı Davran


Karaman’dan mesaj var!

Çaykur Rizespor’da Mehmet Özdilek’ten boşalan teknik direktörlük koltuğu henüz dolmuş değil. Saffet Susic ve Hikmet Karaman, Karadeniz ekibinin gündemindeki en ciddi adaylar. Bir adım önde olduğu ifade edilen Hikmet Karaman, hakkındaki iddialara cevap verdi. “Rize Yönetimi’yle oturup konuşacağız” diyen tecrübeli çalıştırıcı, “Rize’de iki kez çalıştım. Çok sevdiğim ve değer verdiğim bir camia. Ben Rize’de uzun süreli çalışmak isterim” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ