MENÜ

Çaykur Rizespor Hikmet Karaman görüşmesi olumlu geçti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu ile Teknik Direktör Hikmet Karaman arasındaki görüşmenin olumlu sonuçlandığı bildirildi.

Çaykur Rizespor Hikmet Karaman görüşmesi olumlu geçti

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Mehmet Özdilek’in istifasının ardından Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz’in teknik direktör Karaman ile İstanbul’da bir araya gelerek bir süre görüştüğü ifade edildi.

Görüşmede, iki tarafın karşılıklı şartları, ücret ve devre arası transfer çalışmalarının ele alındığı, takımın son durumu ile ilgili fikir alışverişinde bulunulduğu görüşme sırasında, Karaman’ın iki yıllık sözleşme istediği öğrenildi.

Teknik direktör Hikmet Karaman’da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, çok daha zor dönemlerde iki kez Çaykur Rizespor’da görev yaptığını, Rize’yi çok sevdiğini ve iyi tanıdığını belirtti.

Teklifin sezon başında gelmesinin kendisini çok daha mutlu ettiğini ifade eden Karaman, "Maalesef her dönemin kendine göre şartları ve özel durumları var. Şimdi önemli olan Çaykur Rizespor’un içinde bulunduğu durumdan çıkması. Bunun içinde üzerime düşen fedakarlığı yaparım" dedi.

Karaman, uzun vadeli çalışmak istediğini ve hedeflerinin olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"Hedef sadece takımı ligde tutmak değil. Bu sezon Ligi olabilecek en iyi yerde bitirip gelecek sezon ilk 5 sıra içinde yer alacak bir Çaykur Rizespor için çalışacağım. Yaptığım görüşmede bunun plan ve programını da verdim. Toplantıda gerekli olan her şeyi konuştuk. Artık kararı yönetim verecek. Göreve gelirsem Rize’nin mahallelerinden köylerine kadar herkes Çaykur Rizespor için heyecanlanıp ayağa kalkacak. Boş olan tribünler tamamen dolacak. Rize halkı Rizespor etrafında toplanacak. Şimdi yönetimin kararını bekliyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ