MENÜ

Batuhan Karadeniz: Kazanmaya geldik

Cezalı Utaka'nın yokluğunda Sivasspor'un en önemli gol silahı olacak Batuhan Karadeniz, FANATİK'e konuştu: Eksiklerimiz var ama kazanmaya geldik. Bize inananların yüzünü kara çıkarmayacağız.

Batuhan Karadeniz: Kazanmaya geldik

Aldığı sonuçlarla ve oynadığı futbolla geçen sezona damga vuran, ligi 5. sırada tamamlayan Sivasspor, için bu yıl deyim yerindeyse kâbus gibi başladı. Sakatlıklar, üste üste gelen yenilgilerle 16. sıraya demir atan Yiğidolar, Fenerbahçe maçında ayağa kalkmayı hedefliyor. Ziya, Burhan, İbrahim Toraman ve cezalı Utaka'dan yoksun bir şekilde İstanbul'a gelen Kırmızı-Beyazlılar'ın bu önemli maçtaki gol umudu Batuhan Karadeniz olacak. Kritik randevu öncesi FANATİK'e konuşan Batuhan, iddialı açıklamalar yaptı. Yiğidolar'ın son haftalarda performansı artan ismi Batuhan, kendilerini zorlu bir maçın beklediğine dikkat çekerek, şunları söyledi:

'Kafa olarak hazırız'

"Galibiyet için sahada olacağız. Evet eksiklerimiz var ama bu maça hem beden hem de kafa olarak çok iyi hazırlandık. Hocamız da yapmamız gerekenleri bize çok iyi aktardı. Umut ediyorum ki, bize inanan taraftar, yönetici ve teknik heyetimizi alacağımız puanlarla mutlu edeceğiz."

'Başkan'a sözüm var'

"Sivasspor'a mutlu bir şekilde geldim. Başkanımıza bazı konularda söz verdim. Bunların arkasında durmak için çok çalışmalıyım. Çalışıyorum ve bunun karşılığını aldıkça da daha fazla hırslanıyorum. Bu akşam da takımım için elimden geleni yapacağım."

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ