MENÜ

Aykut Kocaman: Fenerbahçe'deki son 2 yılım çok ağır geçti

Torku Konyaspor'u çalıştıran Aykut Kocaman, kulüp dergisine verdiği röportajda Fenerbahçe yıllarından da bahsetti.

Aykut Kocaman: Fenerbahçe'deki son 2 yılım çok ağır geçti

Aykut Kocaman, Konyaspor'un resmi dergisine verdiği röportajda Fenerbahçe döneminden de bahsetti. Röportajın ilgili bölümü şu şekilde:

"Fenerbahçe’de son 2 yıl özellikle benim adıma çok ağır geçti. Hem kulübün etrafındaki sorunlar hem de dolayısıyla takıma sirayet eden sorunların var olması benim adıma bu sürecin ağır geçmesine sebep oldu. Zaten temeldeki ayrılığımın nedeni de bu oldu. Kendimi biraz yorgun hissetmiştim ve karar mekanizmasında sıkıntılar doğabileceğini hissediyordum. Özellikle sinirlenme, hiddetlenme kat sayım biraz daha artmaya başlamıştı. Bunları kendimde gördüğüm zaman çok sağlıklı bir durum olmadığını fark ettim…"

"Ayrıldıktan sonra ilk 2 aylık süreçte futbolla çok fazla iç içe olmadım. 3-4 tane maç ancak izlemişimdir. Onun dışında hemen hemen lig dahil olmak üzere hiçbir futbol müsabakası seyretmedim. Ailemle Bodrum’a evime gittim. Orada dostlarımızla beraberdik. Bugüne kadar görmediğim tatil zamanlarını yaşadım. O dönemde tam anlamıyla deşarj oldum diyebilirim. Hem sportif hem de seyahat anlamında çok fazla gezme imkanım oldu. İkinci ayın sonunda artık hayat insana kendi düzenini dikte ediyor. Görev almadığım dönemde özellikle 1 yılı kendi adıma olumlu hatta severek geçirdim…

Haberin Devamı
YORUM YAZ