MENÜ

Sivasspor 1-1 Kayseri Erciyesspor

Yiğidolar, 5. bitirdiği geçen sezonu mumla arıyor. Uğur Tütüneker'li Erciyesspor'u konuk eden Kırmızı-Beyazlılar, Edinho'nun golüyle geriye düştüğü maçta Burhan'la skoru dengeledi. Utaka 51'de atılınca bütün planlar alt üst oldu, puanlar paylaşıldı.

Sivasspor 1-1 Kayseri Erciyesspor

Sivas’ta galibiyeti çok arzulayan bir ev sahibi izledik. Daha 3. dakikada Mehdi’nin nefis şutuyla öne geçebilirlerdi ama Gökhan nefis bir kurtarışla izin vermedi. Erciyesspor dışarıdan puan alabilen bir takım olduğunu göstermişti. Yeni hocası Uğur Tütüneker’le çıkılan ilk maçta beklenti öncelikle bir puandı. İlk yarıda Erciyes bu anlayışla oynadı ve tek pozisyonlarını da gole çevirdiler. 19. dakikada Murat Yıldırım ile başlayan atakta Cenk Ahmet savunma ve Ertuğrul’un hatasını affetmedi, boş kaleye şutu direkten döndü tamamlayan Edinho takımını öne geçirdi: 0-1. 36’da Cicinho’nun ortasına Burhan kafayı vurdu, bu sezonki ilk golünü attı: 1-1.

Erciyes risk almadı

İkinci yarıya yine hızlı başlayan bir Sivasspor vardı sahada. Ancak 51’de Utaka’nın beklenmedik kırmızı kartı ve Sivasspor’un 10 kişi kalması kalan 40 dakikanın zor geçeceğinin işaretiydi. Buna rağmen ev sahibi atak oynadı. 57’de Aatif ile gole çok yaklaştı Sivasspor. 76’da önce Kadir sonra Aatif istediği gibi vuramayınca top Gökhan’da kaldı. Erciyesspor rakibin eksik oynamasına rağmen bir puanı sağlama almak için temkinli oynadı ve risk almadı. Sivasspor 3 puana şartlanmıştı, alabilirdi belki ama Utaka’nın gördüğü kırmızı kart hesapları bozdu.

Maçın adamı: Gökhan

Kalesinde devleşen Gökhan Değirmenci, gecenin en başarılı performansına imza attı.

Kırılma anı: Dakika 51

Utaka’nın gördüğü kırmızı kart maçın kırılma anıydı. Atılmasa maçın kaderi farklı olabilirdi.

Tunç Kayacı

Roberto Carlos hakemlere ateş püskürdü!

Haberin Devamı
YORUM YAZ