MENÜ

Kayserispor 3-1 Osmanlıspor

Osmanlı kazansa kopup gidecekti, ancak Kayseri lidere 'dur' dedi. Sarı-Kırmızılılar, 10 kişi kalan Başkent ekibini Simic, Nobre ve Biseswar'la devirdi. Bir de penaltısı kaçan konuk takım kredisini tüketti, aradaki fark 2'ye indi.

Kayserispor 3-1 Osmanlıspor

PTT 1. Lig’de hafta boyunca sabırsızlıkla beklenen maç kuşkusuz ki lider Osmanlı ve takipçisi Kayseri’nin kapışmasıydı. Bu ligde futbol oynamaya, daha doğrusu futbol izletmeye çalışan iki takımın mücadelesinde beklendiği üzere tempo muhteşemdi. Cüney Dumlupınar idaresinde özünü bulan, yani kendi kendine işleyen ev sahibi Kayseri daha 6. dakikada Simic’le golü buldu. Erken gelen gol heyecanlı geçecek maçın habercisiydi. 19’da Muhammet Reis’in penaltısıyla skoru eşitledi. 40’ta Kayseri, Cemil’le bir gol daha buldu. Ama ofsayt nedeniyle iptal edildi. Bir puana razı olamayacaktı iki hoca da ikinci yarıda... Öyle de oldu. 57’de Muhammet Reis, İbrahim’e kontrolsüz girdi. Ama bence asıl kontrolü kaybeden Fırat Aydınus’tu. Evet Muhammet’in müdahalesi
sertti ama direkt kırmızı biraz ağır geldi.

Paranın karşılığı!

Osman Özköylü’nün takımları bu tür gerilimlerden beslenir, daha fazla yüklenir normalde. Hatta Osman hoca, Dilaver ve Sapara’yı alarak saha içini ateşledi de. Ancak rakip Kayseri. Sarı-Kırmızılı yönetim Nobre ve Biseswar’a böyle maçlar için ödüyor çuval dolusu para. Nitekim 70’te Nobre, Kayseri’yi öne geçirdi, 90+3’te Biseswar karşı karşıya pozisyonda Ahmet Şahin’i avladı, maçtaki son sözü söyledi. 84’te Bilal Aziz’in atamadığı penaltı ise belki de sezonun belirleyicisi olacak ilerleyen haftalarda. Çünkü iki takımın arasındaki yarış son ana kadar sürer.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ