MENÜ

Çaykur Rizespor 0-3 Kardemir Karabükspor

Zor günler geçiren Kırmızı-Mavililer, Rize'de dirildi. 6 maçlık galibiyet hasretine Akpala (2) ve Onur'la son verdi. Son 4 maçını da kaybeden ev sahibinde ise Mehmet Özdilek için yine 'istifa' sesleri yükseldi.

Çaykur Rizespor 0-3 Kardemir Karabükspor

Süper Ligimiz’in dip fırtınası kıvamında kritik müsabakası oynandı dün Rize’de. Kafkas, iştahlı sporcularıyla deplasmanda net kazanmayı başardı. İlginç bir ayrıntı Rizespor’un evinde, Karabükspor’un da dışarıda hiç kazanamamış olmasıydı. Rizespor kader çizgisini aynen muhafaza ederken, Karabükspor deplasman zaferini yakaladı.

Emeklere yazık!

Tribünlere baktığımda şunu düşünmekten kendimi alamadım! Rizespor hangi kentte oynarsa oynasın, sahasındakinden çok daha yoğun ve pozitif katkı yapacak Rizeli topluluğu bulur. Kendi evinde negatif enerji üreten tenha tribünler olumsuzluğundan kesinlikle kurtulur. Rizespor’un evindeki akut başarısızlık fotoğrafı hem tenha hem de olumsuzlukla bezeli, adeta sporcularının gücünü emen olumsuz yapıdaki tribünleridir. Yazık ediyor emeklere Rize şehrindeki ev sahipleri!

Kafkas’tan derslik savunma

Çok gergin Rizeliler’in karşısında, her halleriyle galibiyete geldikleri belli Karabükspor alanı mükemmel kullandı. Henüz 7’de Kumbela tehlikeyi işaret etti. 16. dakikada da Onur konuğu 1-0 öne geçirdi. 18’de Kumbela’nın vuruşunu Serkan kurtarıyor, 23’te Viola’nın şutu direkten dönüyor ve Akpala 36’da Karabükspor’u 2-0 öne geçiriyor. 43 ila 45. dakikalar arası Rizespor’un gayretlerini izledik. İkinci yarıda da aynı çabayı gördük ama sonucu değiştirebilecekleri bir etkinlik izleyemedik. Savunma ciddiyetini iyice yoğunlaştıran Kafkas Waterman ve Mabiala etkinlikleriyle kalesini korudu. Hakan Özmert-Akpala girişimiyle de skoru 3-0’a getirmeyi başardı.

Oğuz Dizer

Haberin Devamı
YORUM YAZ