MENÜ

Sadettin Saran'dan Aziz Yıldırım'a yanıt

Sadettin Saran, dün Fenerbahçe'nin kendisi hakkında yaptığı açıklamaya karşılık verdi.

Sadettin Saran'dan Aziz Yıldırım'a yanıt

Fenerbahçe’nin kendisi hakkında dün yaptığı açıklamaya yanıt veren Sadettin Saran’ın açıklaması şöyle:

"Kamuoyunun dikkatine,

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi sitesinde bir söyleşide kullanmış olduğum sözlerin saptırılması marifetiyle, şahsımı hedef alarak yapılan açıklamaya cevap verme gereği doğmuştur.

Öncelikle bilinmesi gerekir ki, yapılan açıklama her zaman olduğu gibi Sayın Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe Spor Kulübü’nün adını kullanarak yapmış olduğu bir açıklamadır ve başkan adaylığımın önüne geçmek amacıyla yıllardır uygulamaya çalıştığı politikalarının bir parçasıdır. Kendi gelecek planları doğrultusunda beni Fenerbahçe taraftarıyla karşı karşıya getirme amacıyla yapmış olduğu her girişim gibi bunun da kendisine hiçbir faydası olmadığını artık görmesi gerekir.

Sayın Aziz Yıldırım’a önerim benim toplantılarımı ve sözlerimi dikkatle takip etmeyi bırakıp, Fenerbahçe'nin her kulvarda dağ gibi büyüyen sorunlarına odaklanmasıdır.

Kamuoyu şunu cok iyi anlamalıdır: Fenerbahçe şike yapmamıştır. Şike Türk futbolunun ortak kara lekesiyken, sadece Fenerbahçelilere yöneltilmektedir. Bu Fenerbahçe'ye yapılan büyük bir haksızlıktır ve sebebi Aziz Yıldırım’dır.

Açıklamasında yer aldığı gibi, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı gibi kutsal bir görevi bu noktalara nasıl getirdiği esas kendisine sorulması gereken en önemli ve en tarihi sorudur.

Saygılarımla

S. Sadettin Saran"
Fenerbahçe'den Sadettin Saran'a yanıt!

Haberin Devamı
YORUM YAZ