MENÜ

Bahri Kaya: Çarşı'nın Emre'ye küfür etmesini yakıştıramadım

Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 4-0 yenildikleri maçın kendileri için bir test niteliği taşımadığını söyledi.

Bahri Kaya: Çarşı'nın Emre'ye küfür etmesini yakıştıramadım

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Bahri Kaya, kendileri için Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’taki mücadelelerinin daha önemli olduğunu vurgulayarak, "Bugünkü maç asla bizim için bir test niteliği taşımıyor. Maçın centilmence geçmesi ve sakatlık olmaması en büyük isteğimizdi. Böyle bir farkın oluşacağını düşünmeden puan almak istedik. Beşiktaş, tecrübesiyle maçın başında işi bitirdi. Canımız sağ olsun. Beşiktaş ligin en iyi futbol oynayan takımı" ifadelerini kullandı.

Bahri Kaya, Beşiktaş taraftar topluluğu Çarşı Grubu’na da tepki gösterdi.

Beşiktaş’ın yıllar sonra Sarıyer’e geldiğini hatırlatan Kaya, "Ben Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe’de top oynadım. Buna rağmen bizi peşinden koşturan Çarşı Grubu taraftarı, Türk futbolunun çok önemli bir ismi olan Emre Belözoğlu’na ve annesine küfürler yağdırıyor. Hiç yakıştıramadım. Ne maça ne de Çarşı Grubu’na yakıştıramadım. Taraflı tarafsız herkesi peşinden koşturan Çarşı Grubu bugün bunu dile getirmemeliydi" şeklinde konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ