MENÜ

Tepecikspor ikinci kez teknik adam değiştirdi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tepecikspor, sezon başından bu yana ikinci kez teknik direktör değişikliğini yaptı.

Tepecikspor ikinci kez teknik adam değiştirdi

Sezona başladığı teknik direktör Armağan Turhan ile 9. haftanın ardından yollarını ayıran Tepecikspor Yönetim Kurulu, Turhan’dan sonra göreve Engin Çalışır’ı getirdi. 4 maç takımın başında kalan Çalışır’ın görevine de son veren yeşil-beyazlı kulüp, takımı Tunahan Akdoğan’a teslim etti.

Galibiyet serisi yakalayıp takımın kötü durumdan kurtulması için çaba göstereceklerini bildiren teknik direktör Akdoğan, "Tepecikspor’un şu anki ortamı burası değil. Kaliteli bir takımı var. Futbolda inişlerin ve çıkışların çok olduğunu biliyoruz. Bu iniş Tepecikspor için fazla oldu. Biz hastayı yatağından kaldırmak ve sağlığına kavuşturmak için teknik anlamda elimizden gelen tedaviyi takım üzerinde uygulayacağız. Bir an önce çıkış yolu bulup takımı bu kötü durumdan kurtarmalıyız. Futbolcu arkadaşlarımızla birlikte tek yürek olup, takımı iyi yerlere taşımak için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Akdoğan’ın yardımcılığına Aykut Okan, kaleci antrenörlük görevine ise Levent Açil getirildi.

Yeşil-beyazlı takım 15 maçta 11 puanla grubun son sırasında bulunuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ