MENÜ

PTT 1. Lig'de fatura hocalara kesildi

Sezona 'Süper' hedefiyle giriş yapan PTT 1. Lig ekiplerinde ligde 11. hafta geride kalırken tam 7 takım, başarısızlığın faturasını teknik direktörlerine kesti... Bu süreçte Orduspor, teknik kadroda en fazla değişikliğe giden takım oldu. 5 kez teknik ekibini yenileyen Mor-Beyazlılar, takımı son olarak Ziya Doğan'a emanet etti.

PTT 1. Lig'de fatura hocalara kesildi

Süper Lig hedefiyle sezona başlayan PTT 1. Lig ekiplerinde yönetimler başarısızlığın faturanısı teknik adamlara kesti. Geride kalan 11 haftada tam 7 kulüp, teknik kadrosunda değişikliğe gitti. İlk teknik direktör değişiklikleri 4. haftanın ardından Kayserispor ve Orduspor’da yaşandı. Sezona Mutlu Topçu'yla başlayan Sarı-Kırmızılılar, daha sonra Topçu'nun yerine Cüneyt Dumlupınar’la yola devam etme kararı aldı. Ardından Orduspor'da Fikret Yılmaz'la yolar ayrılırken, göreve Erkan Sözeri getirildi. Teknik direktör sorununu bir türlü çözemeyen Karadeniz temsilcisi temsilcisi 1 haftalık Sözeri macerasından sonra da Sebahattin Akbayrak-Muhammet Dilaver ikilisini koltuğa oturttu. Bu ikiliyle de anlaşamayan Orduspor Yönetimi, 1 haftayıda Memduh Fidan'la tamamladı. Bayarığı teslim alan Levent Devrim'in istifasıyla yine hocasız kalan Karadeniz ekibi, Adana Demirspor yenilgisiyle Ali Şahin'le de yolları ayırıp göreve deneyimli çalıştırıcı Ziya Doğan'ı getirdi.

Altıparmak da gitti

Manisaspor’da Tahir Karapınar’ın yerine Taner Taşkın, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da Nurettin Sağlam’ın yerine Hakan Kutlu, Giresunspor’da Mehmet Birinci’nin yerine Erkan Sözeri, Antalyaspor’da ise Engin Korukır’ın yerine Hami Mandıralı teknik direktörlük görevlerine getirildiler. Teknik direktör değişikliğine giden son ekip de Albimo Alanyaspor oldu. Ligde 7. haftayı 3. sırada geçmesine rağmen son 4 haftada hiç puan alamayan Alanya temsilcisi, geçen yıl takımı PTT 1. Lig’e çıkaran Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdı. Ligde 11 haftanın ardından 7 ekip teknik direktör değişikliğine giderken, diğer 11 takım ise sezona başladıkları teknik direktörlerle devam ediyor.
AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ