MENÜ

Ordu'ya başkan garantisi!

Yeni sezonda topladığı puanlardan çok yaptığı teknik direktör değişikliğiyle adından söz ettiren Orduspor'da başkan Nedim Türkmen, yeni teknik direktörleri Ziya Doğanla yeni bir sayfa açtıklarını dile getirdi. Lige eksi puanla başlamış bir takım gibi gördüklerini ifade eden Türkmen, "Doğan hocamızla bütün hataları telafi ederek, yeni bir başlangıç yapacağız" dedi.

Ordu'ya başkan garantisi!

Teknik direktör konusunda bir türlü umduğunu bulamayan ve ligin 11. haftası geride kalırken 5 kez teknik kadro değiştiren Orduspor'da başkan Nedim Türkmen, çarpıcı açıklamlar yaptı... 4 puanla ligin dibine demir atmalarını umursamayan Karadeniz temsilcisinin başkanı, camiaya umut dolu sözlerle seslendi. Yeni teknik direktörleri Ziya Doğan'la yeni bir sayfa açtıklarını dile getiren Türkmen, kendilerini sezona eksi puanla başlamış gibi gördüklerini söyledi. Sezon başından bu yana önemli hatalar yaptıklarını belirterek özeleştiride bulunan Mor-Beyazlı başkan şunları söyledi: "Bu çok önemli bir puan. Çünkü diğer takımlarla aramızda çok fazla puan farkı yok. Ziya Doğan hocamızı ikna etmek için çok uğraştım ama sonunda bizim başarılı olma, kendisinin de zoru başarma arzusu bizi bir noktada buluşturdu. Kendimizi lige eksi puanla başlamış olarak görüyoruz. Ziya Doğan hocamızla bütün hataları telafi ederek yeni bir başlangıç yapacağız. Hocamız zaten görevine başladı ve bütün oyuncularla yakından ilgileniyor. Taraftarımızda tribüne dönmesiyle birlik bütünlük içerisinde inşallah güzel günler bizi
bekliyor."

'Maddi kriz herkeste var'

Bulundukları ligde iki kulüp dışında maddi sıkıntı yaşamayan takım bulunmadığını değinen Türkmen, Süper Lig'de oynayan kulüplerin de bunun bedelini bir alt ligde yaşadıklarına dikkat çekti. Sponsorların artık futboldan çekildiğini, taraftarların da tribünlere gelmediğine vurgu yapan Orduspor'un patronu, "PTT 1. Lig’de sabit geliriniz 5 milyon lira. Bu parayla hangi giderinizi ödeyerek takımınızı nasıl ayakta tutacaksınız. Maddi sıkıntı her kulüpte yaşayan bir durum. Bu tespiti yapmak lazım önce. Takıma sezon başından bu yana 2 milyon lira ödeme yaptık, yakın zamanda bir ödeme daha yapacağız. Sayın belediye başkanımızın bize verdiği taahhütler var. İnşallah onlarda yerine gelecek ve biz bu sezon için maddi sıkıntı yaşamayan kulüp haline geleceğiz" dedi. Resmi anlamda transfer yasağı olmadığını aktaran Türkmen, "Bunun dışında resmi anlamda transfer yasağı yok. Söz konusu eski oyuncuları ikna eder ve borçları yapılandırırsanız, transfer tabiki yapabilirsiniz. Ancak devre arası transferleri futbolda her zaman tartışılır" yorumunu yaptı.

'Doğan hocaya güveniyoruz'

Kendileri dahil hiçbir kulübün ellerindeki iyi oyuncuyu başka bir takıma vermediğini belirten Türkmen, "Ben şunu iddia ediyorum; sayın Ziya Doğan ile bu takıma disiplin ve çalışma geri dönüyor. O noktada faydalanamadığımız oyunculardan faydalanmaya başlayacak olmamız, en iyi transferimiz olacak. Ben olaya böyle bakıyorum. İlk devre bitsin, hep beraber oturup transfere gerek var mı, yok mu konuşuruz. Eğer varsa bir plan yapıp işi çözeriz" dedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ