MENÜ

Galatasaray-Eskişehirspor

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ilk maçında Eskişehirspor ile Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da Sarı Kırmızılılar'ın başında ilk maçına çıkacak.

Galatasaray-Eskişehirspor

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ilk maçında bugün Eskişehirspor’u konuk edecek. Sarı-Kırmızılı takım, sözleşmesine son verilen İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli’nin yerine göreve getirilen Hamza Hamzaoğlu ile ilk maçına çıkacak. Cim Bom, yeni teknik direktörü ile Eskişehirspor karşısından galibiyetle ayrılarak, kupada gruplara iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. TT Arena’da saat 19.30’da başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

200. maçına çıkacak

Hamza Hamzaoğlu teknik direktörlük kariyerindeki 200. resmi maçına 1991-1995 yıllarında futbol oynadığı Galatasaray’ın başında çıkacak. Hamzaoğlu, teknik direktörlük kariyerinde Süper Lig’de 68, 1. Lig’de 74, 2. Lig’de 33 ve Türkiye Kupası’nda 24 olmak üzere toplam 199 müsabakada görev yaptı. Bu maçlarda 84 galibiyet, 48 beraberlik ve 67 yenilgi alan Hamzaoğlu’nun çalıştırdığı takımlar, 262 gol atarken kalelerinde 247 gol gördü.

Es Es'te rotasyon var

Fenerbahçe
ile oynadığı son lig sınavında 117 kilometre koşarak müthiş bir efor sarf eden Eskişehirspor, kupada küçük çaplı bir rotasyona gidiyor. Kırmızı Siyahlı ekibin teknik patronu Ertuğrul Sağlam, yorulduğuna kanaat getirdiği bazı yabancı futbolcularını dinlendirecek. Buna karşın as oyuncuların bir bölümü yine sahada olacak. Çünkü Türkiye Kupası, Es Es açısından büyük önem taşıyor. İki takım son olarak Türkiye Kupası finalinde karşılaşmış, Aslan Sneijder’in golüyle zafere ulaşmıştı.

Galatasaray'ın muhtemel ilk 11'i: Sinan Bolat, Sabri, Koray, Chedjou, Telles, Selçuk, Hamit, Emre Çolak, Pandev, Olcan Adın, Umut Bulut

Teknik Direktör: Hamza Hamzaoğlu

Eskişehirspor'un muhtemel ilk 11'i: Boffin, K.Ahmet, Birol, Sezgin, Ergün, Sissoko, Lawal, Aytaç, Erkan, Ömer Şişmanoğlu, Mirkan

Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam

Yayın: ATV

Saat: 19:30

Hakem: Ali Palabıyık

Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena

Haberin Devamı
YORUM YAZ