MENÜ

Orduspor, Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sahasında oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Orduspor, Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri’nde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlıkları bulunan Martin Mutumba, Michel Landel, Valeriy Fomichev, Ali Güzeldal ve Souleymane Tandia katılmadı.

Isınma hareketleriyle başlayan ve yarı sahada yapılan kondisyon çalışmasıyla tamamlanan antrenman boyunca teknik direktör Doğan’ın oyunculara sık sık uyarılarda bulunduğu gözlendi.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan mor-beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Ziya Alkurt, Adanaspor maçında uzun süre 10 kişi oynamalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Bucaspor maçında aynı istek ve arzuyu sahaya yansıtmaya çalışacaklarını ifade eden Alkurt, şöyle konuştu:
"Gönül isterdi ki Adanaspor maçından puan veya puanlar alarak Ordu’ya dönelim ama maalesef olmadı. Şimdi önümüzde bir Bucaspor maçı var. Bucaspor, puan sıralamasında bizim rakiplerimiz arasında olan bir takım. Artık bu maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Yeni hocamız da görevine başladı. Zaten her yeni hoca bizim adımıza yeni bir başlangıç demek. Üzerimize düşen görevi yerine getirerek üç puanla sahadan ayrılmak tek amacımız olacak."

Haberin Devamı
YORUM YAZ