MENÜ

Karabükspor başkanı Mustafa Yolbulan isyan etti

Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, her hafta belirgin biçimde hakem hatalarının olduğunu belirterek, "Ligin üst sıraları belli bir şekilde dizayn edilecek diye her hafta başka bir küçük takım feda ediliyor" dedi.

Karabükspor başkanı Mustafa Yolbulan isyan etti

Sahalarında Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldukları maç nedeniyle bir açıklama yapan Başkan Mustafa Yolbulan, Traore'nin 64'üncü dakikada attığı golün ofsayt olduğu gerekçesiyle iptal edilmesine tepki gösterdi. Teknik direktörleri Tolunay Kafkas'ın maçın sonunda düzenlediği basın toplantısında gerekli açıklamaları yaptığına işaret eden Başkan Yolbulan, şöyle konuştu:

"Şu maçta şu oldu, bu maçta bu olduyu tartışmak büyük resmi görmemek ya da büyük resmin görülmesine engel olmak olur. Büyük resim şu; ligin üst sıraları belli bir şekilde dizayn edilecek diye her hafta başka bir küçük takım feda ediliyor. Fildişi kulelerde oturan futbolun baronları, ligin üstünü belli bir rekabetçi ortama oturtmak için alt sıralardaki takımların emeklerini hiçe sayıyorlar. Bu da herkesin gözü önünde göz göre göre yapılıyor. Futbolun jönleri fiyaka yapacak derken, emekçi figüranlar eziliyor. Yıllardır bu çark böyle dönüyor ve herkes gidişattan mutlu ki kimsenin de fazla sesi çıkmıyor. Biz onurlu mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz."

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ