MENÜ

Alanyaspor 2-3 Adanaspor

Levent Eriş'in istifa krizi, kadro dışılar, camiadaki çatlak sesler... Kâbus gibi bir haftayı geride bırakan Toros Kaplanı, Alanya'da dirildi. Nefes kesen düelloyu 3-2 kazanan Turuncu-Beyazlılar, 4 maç sonra galibiyetle tanıştı, rahat bir nefes aldı.

Alanyaspor 2-3 Adanaspor

PTT 1. Lig’de günün sonucu en fazla merak edilen maçı Alanyaspor ile Adanaspor arasındaydı. Haftanın kapanış mücadelesi nefes kesen bir düelloya sahne oldu. 3-2’lik skorla zorlu deplasmandan galip ayrılan Turuncu-Beyazlılar, deyim yerindeyse altın buldu. Güney ekibinde, geçen hafta alınan Giresun mağlubiyetinin ardından teknik direktör Levent Eriş’in istifasıyla patlayan kriz yönetimin tecrübeli hocayla devam edeceğini açıklamasından sonra kadro dışılarla sonuçlanmıştı. Kaleci Atilla, Fatih Şen, Mehmet Ozan, Fevzi Özkan ve Ergin Keleş gibi takımın banko isimleriyle yollarını ayıran Güney ekibi, soru işaretleriyle gittiği Alanya deplasmanında dirildi.

5 dakikada 2 gol!

Maç golle başladı. Murat Yılmaz, konuk ekibi daha 2. dakikada öne geçirdi. 4. dakikada ev sahibinin cevabı geldi. Fenerbahçe’den kiralanan Semih Ergül skoru dengeledi. 45’te Tiago, enfes frikikle tabelaya 1-2’yi yazdı. Ancak Alanya pes etmedi. 66’da Timuçin penaltıdan bir kez daha durumu eşitledi. 71’de Adanaspor, Mehmet Boztepe’nin, savunmanın hatasından faydalandığı pozisyonda bir kez daha üstünlüğü yakaladı. 87’de hakem Deniz Ateş Bitnel ikinci kez beyaz noktaya gitti. Topun başına yine Timuçin geçti. Fakat Evren bu kez gole izin vermedi. 90 sonunda gülen Adanasporlular’dı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ