MENÜ

Okan Buruk: Yanlış düdükler çalındı

Gaziantepspor'un hocası Okan Buruk, Galatasaray maçından sonra çarpıcı ifadeler kullandı.

Okan Buruk: Yanlış düdükler çalındı

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında evinde Galatasaray'a 1-0 yenilen Gaziantepspor'un teknik patronu Okan Buruk, maçın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Buruk, "Maçın başından ilk yarının sonuna kadar oyuna hakim olan, pozisyona giren taraf bizdik. Açıkçası oyun bize bakıyordu. Devre arasında soyunma odasında oyuncularıma, 'Biraz daha inanmamız lazım' dedim. Doğru pozisyon almak önemliydi. İkinci yarıya da fena başlamadık. Fakat sonlarda geriledik, topa sahip olamadık, doğru zamanda pas yapamadık, top kayıpları yaşadı. Galatasaray da bazı hamleler yaptı, kenardan Olcan gibi bir destek geldi. Sonuçta istemediğimiz bir sonuç oldu, özellikle evimizde bunu beklemiyorduk. Galatasaray'ı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

'Küçük hesaplarla...'

Kritik müsabakada görev yapan hakemleri de eleştiren Okan Buruk, "Maçta çok yanlış düdükler çalındı, gösterilmeyen kartlar vardı. Golden önceki pozisyonda ise faul olmadığını hepimiz gördük. Kenardaki Suat hoca da aynısını söyledi. Bunlar bizi üzüyor. Çıkıp oynamak gerek, küçük hesaplarla bir şeyler yapmak doğru değil" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk'un hayal kırıklığı


Galatasaray’ın eski futbolcularından, Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Sarı-Kırmızılılar karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı. Aslan’ın teknik direktörsüz sahaya çıkmasından faydalanmak isteyen Buruk, takımını galibiyete hazırlamıştı. İstedikleri pozisyonları da buldular, ancak son vuruşlar kötü olunca, bir türlü öne geçme şansı gelmedi. Galatasaray’ın son dakikalarda gelen golü de, Okan Buruk’u tam anlamıyla yıktı. Genç çalıştırıcı maçtan sonra, “İyi oynadık, iyi mücadele ettik, ama son vuruşlarda beceriksiz olunca, Galatasaray cezayı kesti” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ