MENÜ

Beşiktaş'ta boş yok

Beşiktaş, eski transfer hatalarını tekrarlamayarak taraftarının yüzünü güldürdü. Rakiplerine nazaran yabancılar konusunda sorun yaşamayan Kara Kartal, devre arasında şov yapacak!

Beşiktaş'ta boş yok

Quaresma, Fernandes ve Almeida gibi yıldız oyuncu kaprislerinden oldukça başı ağrıyan Beşiktaş, geçen sezon takımın başına geçen Bilic'in isteğiyle bu oyunculardan tek tek kurtuldu. Takıma yepyeni bir silüet kazandırmayı hedefleyen Hırvat teknik adam, yaşanan yabancı futbolcu sorunlarını da göz önüne alarak yönetime bir liste sundu. Scout ekibinin de özverili çalışmalarıyla Franco, Motta, Atiba ve Sosa gibi kendisini kanıtlamış futbolcuların önderliğinde yükselişe geçen Beşiktaş, hem ligde, hem de Avrupa'da yoluna doludizgin devam ediyor.

Franco ve Motta eleştirildi fakat...


Takıma katıldıkları ilk sezon balon transfer olarak yazılıp çizilen Franco ve Motta, Beşiktaş'taki kariyerlerine istedikleri gibi başlayamadı fakat bu durum yeni sezonda bambaşka bir boyut kazandı. Sakatlıkları haricinde maç kaçırmayan muhteşem ikili, Kara Kartal'ın savunmasında değişmez isimler olmayı başardı.

Atiba'ya ‘yaşlı’ diyenler nerede?


Sağlam bir geçmişe sahip olan Atiba hakkında da ilk geldiğinde acımasızca eleştiriler yapılmıştı. Fakat Kanadalı cevabı sahada verdi. Güçlü fiziği ve bitmek bilmez enerjisiyle yaşlı diyenlerin yüzünü kara çıkaran Atiba, Asteras maçında gördüğü kırmızı kartla yeni sezonda ilk kez Beşiktaş'ı yalnız bırakacak. Takıma son katılan Jose Sosa ise Kara Kartal'da adeta ikinci baharını yaşıyor. Bayern ve Atletico'da yeteneklerini kanıtlayan yıldız oyuncu, sakatlığı sebebiyle sadece 10 maçta forma giyebilse de, aldığı süre boyunca orta sahanın maestrosu görevini layıkıyla yerine getirdi.

Kontenjan transfere müsait

Devre arasında kanayan yara sağ beke takviye yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi, takımın oturmuş sistemini bozmadan ve son transferler gibi karakterli bir oyuncu istiyor. Gündemde yer alan savunmacılardan Kurt Zouma ve Martin Linnes’ten biri devre arasında Kara Kartal olacak. Öte yandan başkan Orman’ın isteği doğrultusunda forvet hattına bir yıldız alınacak ve transfere nokta konulacak.

Jose Sosa

Maç: 10
Süre: 555 Dk.
Sarı: -
Kırmızı: -

Atiba Hutchinson

Maç: 18
Süre: 1603 Dk.
Sarı: 3
Kırmızı: 1

Ramon Motta

Maç: 17
Süre: 1425 Dk
Sarı: 6
Kırmızı: -

Pedro Franco

Maç: 17
Süre: 1351 Dk
Sarı: 2
Kırmızı: 1

Haberin Devamı
YORUM YAZ