MENÜ

Ankaragücülü eski futbolculardan açlık grevine destek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ankaragücü Kulübü'nün içinde bulunduğu maddi sıkıntıya dikkati çekmek için taraftarların sürdürdüğü açlık grevine, eski futbolculardan destek geldi.

Ankaragücülü eski futbolculardan açlık grevine destek

Kulübün Tandoğan’daki tesislerinde yaklaşık bir haftadır eylemlerini sürdüren taraftarlara, Ankaragücü’nün eski futbolcuları İhsan Kavak, Adil Eriç, Sadık Aksöz ve Nazmi Erden destek verdi.

Ankaragücü’nde 1980-85 yıllarında forma giyen İhsan Kavak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün maddi açıdan yıllardır kötüye gittiğini vurgulayarak, "Taraftara bir nebze olsun destek olmak amacıyla eski futbolcu arkadaşlarımla buraya geldik. Ankaragücü düştüğü yerden kalkacaktır. Bu taraftar maçlarda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı, şimdi de biz onların yanındayız" diye konuştu.

Ankaragücü’nde 1980-87 yıllarında oynayan eski kaleci ve takım kaptanı Adil Eriç de başkent temsilcisinin 104 yıllık ve geçmişinde birçok başarıya sahip olan bir kulüp olduğunu, bu durumdan çıkmak için yetkili kurumlardan yardım beklediklerini vurguladı.

Kulüpte 80’li yıllarda forma giyen diğer bir futbolcu Sadık Aksöz ise Ankaragücü’nün zorlu bir dönemden geçtiğini, devlet büyüklerinden, bu soruna çözüm bulmalarını istediklerini ifade etti.
Nazmi Erden ise kulübün çektiği maddi sıkıntının kendilerini çok üzdüğünü dile getirerek, takıma destek olmak amacıyla 34 yıl önce Boluspor maçında giydiği formayı açık artırmaya çıkaracağını, elde edilecek geliri kulübe bağışlayacağını söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ