MENÜ

Adana Demirspor - Orduspor: 1-0

Şanlıurfa'yı deviren Adana Demir, Ordu'ya da şans tanımadı. Şimşekler, 10 kişi kalan rakibini Mulenga'yla yıktı, 3'te 3 yaptı. Yeni takımını tribünden izleyen Ziya Doğan, üst üste 6. kez yenilen Karadeniz ekibini nasıl ayağa kaldıracağını düşünmeye başladı.

Adana Demirspor - Orduspor: 1-0

PTT 1. Lig’de dün sonucu en çok merak edilen maçlardan biri Adana Demirspor’la Ordu arasında oynandı. Ünal Karaman yönetiminde son iki maçta Karşıyaka ve Şanlıurfa’yı devirip zirve iddiasını ortaya koyan Lacivert-Mavililer, sezonun hayal kırıklığı yaratan takımı Orduspor’u Mulenga’nın tek golüyle dize getirdi. Bu sonuçla puanını 20’ye yükselten Güney ekibi, Antalya ve Kayseri’nin takıldığı haftayı karlı kapadı. Üst üste 6. kez sahadan mağlubiyetle ayrılan ve dibe demir atan Orduspor’u bu maçta takımın yeni teknik direktörü Ziya Doğan da izledi. Uzun aradan sonra teknik direktörlük için kolları sıvayan tecrübeli hoca, oldukça düşünceliydi.

Maçtan dakikalar

Maç başlamadan önce, geçtiğimiz günlerde vefat eden, Fenerbahçe eski futbolcusu ve yönetici Fikret Kırcan için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 4’üncü dakikada Adana Demirspor’un kazandığı korner atışını Ali Tandoğan kullandı, Yiğitcan’ın kaleye gönderdiği topu Mulenga tamamlayarak takımını öne geçirdi: 1-0. 48’de hakem, Ümit’e kendisini aldatmaya yönelik hareketinden dolayı ikinci sarı karttan kırmızı kart vererek, oyun dışı bıraktı. Kalan bölümde sonuç değişmedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ