MENÜ

100. Fenerium gururu

Fenerbahçe camiasi dün önemli bir gururu yaşadı.

100. Fenerium gururu

Sarı-Lacivertliler’in lisanslı ürünlerini satan Fenerium’un 100. mağazası, Ortaköy’de görkemli bir törenle açıldı. Ortaköy Muallim Naci Caddesi üzerinde yer alan Fenerium’un yeni mağazasının açılışına Aziz Yıldırım, basın sözcüsü Mahmut Uslu, yöneticiler, İsmail Kartal ile futbolcular Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Moussa Sow ve Pierre Webo katıldı.


‘İyi satışlar yapacak’

Açılışın ardından açıklamalarda bulunan Mahmut Uslu, “Burada epey zamandır bir dükkan aranıyordu ve bulundu. Ortaköy’de gençliğin olduğu yerde, çok iyi satışlar yapacak” dedi. Emre Belözoğlu ise, “Fenerium, Fenerbahçe’yi ayakta tutan unsurlardan biri. Taraftarlarımızı alışverişe davet ediyoruz” diye konuştu. Volkan Demirel ise taraftarların desteğiyle daha fazla mağaza sayısına ulaşılacağını söyledi.

‘Konuşmak istiyorum ama...’
Emre Belözoğlu daha sonra Eskişehirspor maçıyla ilgili konuşarak, “Önemli bir maça çıkacağız. İçeride uzun süredir rakiplerimize karşı üstünlüğümüz var. Bunu devam ettirmek istiyoruz” dedi. Volkan ise Bursaspor maçındaki kötü tezahüratla ilgili bir soruya, “Aslında konuşmayı çok istiyorum ama müsait değilim ama gerektiğinde konuşacağım” yanıtını verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ