MENÜ

Ziya Doğan geri döndü

Orduspor teknik kadrosunda değişim yaşandı. Levent Devrim'in ayrılmasının ardından Ziya Doğan yeni teknik direktör olarak atandı.

Ziya Doğan geri döndü

Orduspor'da beklenen ayrılık gerçekleşti... Beklenen patlamayı yapamamasının ardından Başkan Nedim Türkmen, teknik direktör Levent Devrim ile karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmeyi feshetti. PTT 1. Lig'in son sırasına demir atan ve sergilediği performansla taraftarlarına ümit aşılamayan Karadeniz ekibinin yeni çalıştırıcısı Ziya Doğan oldu. Ligde 1 galibiyeti bulunan ve 10. hafta sonunda sadece 4 puan toplayan Mor-Beyazlılar'da, ekonomik darboğazın aşılmadığı ve krizin devam ettiği de gelen haberler arasında. Resmi siteden Ziya Doğan'ı doğrulayan Başkan Nedim Türkmen, "Orduspor olarak zor bir dönemden geçtik ama kötü günler geçecek. Ben pes etmeyi asla sevmiyorum. Onun için son ana kadar elimden ne geliyorsa Orduspor için yapmaya devam edeceğim. İmkanlarımızı zorladık ve hocamız ile uzun görüşmeler sonrasında anlaşma sağladık. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Ziya Doğan gibi bir marka isimle artık yolumuza devam edeceğiz ve hocamızın tecrübesi, taraftarlarımızın da desteği ile güzel günler göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Ziya Doğan ise şu açıklamayı yaptı: "Öncelikle Orduspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Başkanımız Nedim Türkmen uzun görüşmeler sonucunda beni ikna etti. O da benim gibi inatçı bir adam ve asla pes etmiyor. Başkanım burada kal dediği sürece artık Orduspordayım ve Orduspor'un başarısı için mücadele edeceğim."

Haberin Devamı
YORUM YAZ