MENÜ

Yusuf Erdoğan'a yeni görev

Galatasaray maçında Sabri'ye zor anlar yaşatıp, 1 de gol atan 22 yaşındaki yıldız, dün akşam sol bek olarak görev yaptı. Performansı belki mükemmel değildi ama gelecek için ümit verdi. Yanal'ın bu hamlesi, 'Caner'in yeniden doğuşunu' hatırlattı.

Yusuf Erdoğan'a yeni görev

Mustafa Reşit Akçay’ın geçtiğimiz sezonun başında 1461’den A Takıma çıkardığı Yusuf Erdoğan, bütün hocaların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Akçay’ın ardından Hami Mandıralı’nın da gözdesi olan genç futbolcunun, gösterdiği başarılı performansla transfer döneminde Avrupa’nın kalburüstü takımlarından dahi teklif aldığı iddia ediliyordu. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun göndermeyi kesinlikle düşünmediği başarılı futbolcu, Metalist karşılaşmasına da damga vurdu. Yusuf Erdoğan’ın dün akşam sol bekte görev alması akıllara Caner Erkin’i getirdi. Bilindiği üzere Caner’in geçen sezondan beri çıkışa geçen performansında Ersun Yanal’ın çok emeği var. Hocasının güvenini bir kez daha boşa çıkarmayan 22 yaşındaki futbolcu rakip takımın ağlarını havalandırmayı başaramasa da, varlığıyla, savaşçı ruhuyla teknik heyet ve taraftarlardan tam not aldı.

‘Lider çıkmak istiyoruz’

Lokeren’in, Legia’yı 1-0 yenmesiyle birlikte gruptan lider çıkma şansı doğan Trabzonspor’da Yusuf Erdoğan, Polonya deplasmanının çetin olacağını fakat, mutlaka kazanacaklarını söyledi. Yusuf, “10 kişi kalmamıza rağmen, direncimiz ve Trabzonspor’da oynadığımızın bizde oluşturduğu bilinç, daha fazla savaşmamıza neden oldu” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ