MENÜ

Slaven Bilic: 3. golü atmalıydık

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, 2-2 sonuçlanan Asteras mücadelesiyle ilgili "Maçı kazanmak için 3. golü atmalıydık" dedi.

Slaven Bilic: 3. golü atmalıydık

UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlayarak esass hedeflerini yakaladıklarını belirten Bilic, "Turu geçtik ve işimizi burada tamamladık. Maç başlamadan önce de futbolcularıma turu Tottenham maçına bırakamamız gerektiğini söylemiştim. İyi bir rakibe karşı oynadık. İlk devre çok iyi olmasak da ikinci yarıda toparladık ancak maç boyunca çok top kaybı yaptık. 2-0'ı yakaladıktan sonra 3. hatta 4. golü de atabilirdik. Pozisyonları değerlendiremedik ve eksik kaldıktan sonra zor duruma düştük.

İlk golü çok garip bir şekilde yedik. O sırada Oğuzhan'ın oyuna girmesini bekliyorduk ve hakemin de değişikliği yapacağını düşündüğümüz sırada golü yedik. Gevşek davranmamalıydık. 2-0 çok iyi bir skor ancak böyle bir zeminde ve atmosferde yeterli olmuyor. Tek çaremiz topu iyi korumaktı ancak bu şartlar altında topu malesef iyi koruyamıyorsunuz. Dolayısıyla maçı kazanmak için yapılması gereken 3. golü atmaktı ancak onu da başaramadık.

Atiba'yla konuştum, kendisi çok dürüst bir oyuncu ve kesinlikle hakeme küfür etmeediğini söyledi. Ona ceza vermeyi düşünmüyorum. Oyuncularıma gerekli görürsem ceza verirrim ancak Atiba'nın ilk sarı kartta da ikincide de haklı olduğunu düşünüyorum o yüzden kendisine ceza vermeyeceğim." diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ