MENÜ

İlhan Cavcav: Yediğim kazıklar...

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, ATO'nun yayın organı Ekonomik Denge Dergisi'ne çarpıcı açıklamalar yaptı.

İlhan Cavcav: Yediğim kazıklar...

Menajerlerin, futbolculardan ‘başkana verdim’ diyerek para aldıklarını ve haksız kazanç sağladıklarını açıklayan Cavcav, “ Hiçbir menajeri Gençlerbirliği Kulübü’ne sokmak istemiyorum. Kendi futbolcumu kendim arayacağım” dedi.

“Menajerlerden yediğim kazık İstanbul’a köprü olur”

Ticari hayatta hiç kaybetmediğini, sadece ‘kardan zarar’ ettiğini ifade eden Cavcav, “Ticari hayatımda kazık da yemedim, kazık da atmadım. Ama futbol kulübü yönetirken, menajerlerden yediğimiz kazık, buradan İstanbul’a köprü olur. Maalesef kime güvendiysem kazık yedim. Özellikle spor kulübünde çok mağdur oldum” diye konuştu.

“Futbolculardan parayı başkana vereceklerini söyleyerek almışlar”

Haksız kazanç elde eden menajerleri mahkemeye vereceğini kaydeden Cavcav konuyla ilgili şu bilgileri verdi:

“İlk defa buradan açıklıyorum. Yakında bunu bütün kamuoyu daha iyi bilecek. Menajerler, futbolcuya verdiğimiz paranın 250-300 bin Euro’sunu, “ Başkana verdim” diye sporcudan almışlar. Hem de şu anda bu futbolcu bizde oynuyor. İş ortaya çıktı. ‘Başkanın gizli hesapları var. Açık hesapları var onları kapatamıyor. Biz menajer olarak sizden alıyoruz, başkana veriyoruz’ diye futbolcuları aldatıyorlar ve haksız kazanç elde ediyorlar. Üstüne üstlük bizi de zan altında bırakıyorlar. Ben 36 yıl Gençler Birliği başkanlığında 36 kuruşu cebime indirmedim. Allah nasip etmesin. Parası alınan futbolcuyu çağırdım ve menajeri mahkemeye vereceğimi söyledim. Mahkemeden kazanacağım parayı da aynen futbolcuya iade edeceğim”

“Futbolcuları kendim arayacağım”

Cavcav, menajerlerle ilgili bundan sonra nasıl bir uygulama yapacağını ise “Kendi futbolcumu eskiden olduğu gibi kendim gidip arayacağım. Şu anda Allah nasip etmez inşallah ama hiçbir menajeri, Gençlerbirliği Kulübü’ ne sokmak istemiyorum” sözleriyle özetledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ