MENÜ

Manchester United'ın gözü transferde

Premier Lig ekibi Manchester United, Cruzerio forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Lucas Silva için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor. Real Madrid ve Inter'in de genç oyuncu için sırada olduğu iddia ediliyor.

Manchester United'ın gözü transferde

Sezon başında Louis Van Gaal ile anlaşan ve transfere 150 milyon Pound gibi bir rakam harcayan Manchester United, devre arasında da transferde hareketli günler yaşayacak gibi duruyor. Sezonun ilk haftalarında istediği sonuçları alamaması nedeniyle lider Chelsea'nin 14 puan gerisinde yer alan Kırmızı-Şeytanlar, Cruzerio forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Lucas Silva'ya kancayı taktı.

'RESMİ TEKLİF YOK'

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Brezilya 23 yaş altı milli takımında forma giyen Silva için Chelsea, Inter ve Real Madrid'le yarışan United'ın, bu transferi bir an önce bitirmek için girişimlerini hızlandırdığı iddia edildi. Lucas Silva'nın menajerliğini yapan Luiz Rocha, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Henüz resmi bir teklif almadık. Manchester dahil birkaç kulübün daha Lucas'a ilgisi var. Beklemedeyiz'' ifadelerini kullandı.

GENÇ BREZİLYALI POLİTİKASI

Öte yandan bir başka iddiaya göre, Manchester United'ın Atletico Paranaenese forması giyen Douglas Coutinho için nabız yokladığı belirtildi. Geçtiğimiz yaz Di Maria, Falcao, Rojo, Herrera ve Blind gibi oyunculara 150 milyon Pound ödeyen United'ın şimdi de Brezilyalı genç yetenekleri kadroya kazandırma politikasını uygulamak istediği ifade ediliyor.

Tolga Kaplan/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ