MENÜ

Galatasaray'ın ilacı Hikmet Karaman

Prandelli'nin bileti kesilince Galatasaray'da hoca adayları masaya yatırıldı. Listenin ilk sırasında Hikmet Karaman var. Taraftarlar da ligi en iyi tanıyan, yerli oyuncularla arası iyi olan ve dünya futbolunu yakından takip eden Karaman'ın kısa sürede takıma ilaç olacağını düşünüyor

Galatasaray'ın ilacı Hikmet Karaman

Galatasaray’da Hikmet Karaman sesleri yükselmeye başladı. Cesare Prandelli’nin biletinin kesilmesinin ardından, tecrübeli teknik adamın takımın başına getirilme ihtimali en üst seviyeye çıktı. Taraftarlar da adı geçen hocalarla ilgili olarak Karaman’ın takıma ilaç olacak kapasitesinin bulunduğunu düşünüyor. Buna gerekçe olarak, Karaman’ın ligi çok iyi tanıması, yerli futbolcular tarafından sevilmesi, dünya futbolunu yakından takip etmesi ve sırf bu görevi alabilmek için Anadolu kulüplerinden gelen tüm teklifleri geri çevirmesi gösteriliyor. Ayrıca Hikmet Karaman’ın sezon başından beri kendisini bu işe adadığı ve Galatasaray hakkında plan program yaptığı biliniyor.

Her açıdan 1 adım önde

Duygun Yarsuvat ekibinin bu konudaki en önemli şanslarından biri de, Karaman’ın 6 aylık görevi kabul etmeye sıcak bakması. Ayrıca kendisiyle yollar ayrılmak istendiğinde ya da transfer listesi hazırlanırken yönetime zorluk çıkarmayacağı da tahmin ediliyor. Bu açıdan bakan birçok yönetici de, dün yapılan toplantı sırasında Hikmet Karaman adını öne sürdüler ve vakit kaybetmeden anlaşmanın yapılmasını talep ettiler. Kimleri çalıştırmadı ki 54 yaşındaki Hikmet Karaman, teknik adamlık kariyeri boyunca, bazıları birden fazla defa olmak üzere, Zeytinburnuspor, Erzurumspor, Rizespor, Adanaspor, Kocaelispor, Kayserispor, Ankaragücü, Ankaraspor, Antalyaspor, Manisaspor, Gaziantepspor, Bursaspor ve Erciyesspor takımlarını çalıştırdı.

İşte diğer adaylar

Saffet Susiç

Bosna Hersek Milli Takımı’ndaki görevine son verilen Saffet Susiç, geçtiğimiz günlerde Galatasaray’dan teklif aldığını açıklamıştı. Hatta bu teklifi değerlendirmeye başladığını da ifade etmişti. Bazı yöneticilerin Susiç ismi üzerinde durduğu, ancak 6 aylık görev seçeneğine sıcak bakmadığı için sıkıntı yaşandığı belirlendi.

Gheorghe Hagi

Galatasaray’da teknik direktör olarak 2 başarısız dönem geçiren Hagi’nin bir kez daha gündeme geldiği belirtiliyor. Rumen çalıştırıcı ile bazı Galatasaraylı yöneticilerin temasa geçtiği de gelen haberler arasında.

Mustafa Denizli


Ali Dürüst, Prandelli kararının ardından Mustafa Denizli ile temasa geçti. Lig TV’de yorumculuk yaparak kariyerine devam eden Denizli’nin, teknik direktör olarak sahaya inmese bile, futbol aklı olarak kulüpte görev yapması isteniyor.

Tugay Kerimoğlu

Uzun süredir yönetimin gündeminde. Hatta geçen hafta kendisiyle bir görüşme yapıldı. Ancak yönetim kurulu toplantısında, tecrübesiz oluşu nedeniyle ikinci plana alındığı ifade ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ