MENÜ

Galatasaray, Prandelli'ye tek kuruş ödemeyebilir!

İtalyan basını, Cesare Prandelli'nin Parma'nın başına geçebileceğini ileri sürdü. İmza atılırsa Aslan tek kuruş tazminat ödemeyebilir.

Galatasaray, Prandelli'ye tek kuruş ödemeyebilir!

Galatasaray ile Cesare Prandelli karşılıklı anlaşarak yollarını ayırırken, flaş iddia İtalya'dan geldi. Çizme'nin önde gelen spor gazetelerinden Tuttosport, Prandelli'nin bir sonraki adresinin Parma olabileceğini ileri sürdü. İtalya Serie A'da son sırada yer alan Parma'nın, Prandelli'yle ilk teması kurduğu iddia edildi. Eğer anlaşma resmiyete dökülür ve Prandelli, Parma'nın başına geçerse Galatasaray önemli bir mali külfetten kurtulmuş olacak. Sarı-Kırmızılı ekibin teknik adamla, sezon sonuna kadar olan alacaklarını düzenli şekilde ödeme konusunda anlaştığı ileri sürülmüştü. Ancak Prandelli yeni bir takımla anlaşırsa ödemelerin kesileceği konuşuluyor. Cim Bom'un şu ana kadar 800 bin Euro ödeme yaptığı, sezon sonuna kadar taksitler halinde yaklaşık 1.5 milyon Euro daha ödeyeceği ifade ediliyor.

İtalya liginde geride kalan 12 hafta sonunda 6 puanla son sırada yer alan Parma, daha önce de Cesare Prandelli'yi teknik direktörlük koltuğuna oturtmuştu. İtalyan hoca 2002-2004 yıllarında Parma'yı çalıştırmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ