MENÜ

Galatasaray borsaya bildirdi!

Sarı-Kırmızılı takım, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na iki ayrı bildirimde bulundu.

Galatasaray borsaya bildirdi!

Sezon başından beri kötü performans sergileyen ve son olarak Anderlecht karşılaşmasıyla Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Sarı Kırmızılılar'da, yönetim Belçika dönüşü Prandelli hakkında kararı vermek için toplanmıştı. Dün yapılan toplantı sonunda İtalyan teknik adamla yollarını ayıran Galatasaray, yeni hocayı bulmak için hazırlıklara başlamış ve kısa süre içerisinde de A Milli Takım'da futbol direktörü Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hamza Hamzaoğlu ile prensipte anlaştığı yöneticiler tarafından açıklanmıştı.

Resmi açıklama yapıldı


Galatasaray, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) iki ayrı bildirimde bulundu. Sarı-Kırmızılı yönetim önce Cesare Prandelli ile sözleşmenin feshedildiğini açıkladı. Bu bildirimin ardından bir açıklama daha yapan kulüp, A Takım teknik direktörlüğü için de Hamza Hamzoğlu ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Hamza Hamzaoğlu kimdir?


Hamzaoğlu, 2005-2006 sezonunda Konyaspor'da yardımcı antrenör olarak teknik adamlık kariyerine başladı. 2008-2009 yılları arası Malatyaspor, 2009-2010 yılları arası Eyüpspor'da teknik direktörlük görevini yürüttü. 2010-2011 sezonu başında 1. Lig takımlarından Denizlispor'la 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Denizlispor ile sezon ilk devresini lider bitirmesine rağmen sezonun ikinci devresinde üst üste aldığı kötü sonuçlar üzerine çok eleştirilmeye başlandı ve son olarak 29 Ocak 2011 tarihinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kendi sahasında 0-1 yenildi. Bu lig karşılaşmasının ardından yapılan basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı. Mart 2011 tarihinde teknik direktör Mehmet Atilla Özcan ile yollarını ayıran Akhisar Belediyespor'u çalıştırmaya başladı. 2011-12 sezonunda Akhisar Belediyespor'u PTT 1. Lig şampiyonu yaptı. 22 Ağustos 2013 yılından itibaren A Milli Takım Direktörü Fatih Terim'in yardımcılığını yapan genç teknik adam, Galatasaray'la görüşmelere başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ