MENÜ

Final İstanbul'da

Yunanistan'dan 1 puanla ayrılarak gruptan çıkmayı başaran Beşiktaş, gözünü zirveye dikti. Son maç 11 Aralık'ta Tottenham'la, İstanbul'da oynanacak. Kartal, İngilizler'i yenerse, 2. tura lider olarak çıkacak.

Final İstanbul'da

UEFA Avrupa Ligi’nde harika bir performans gösteren Beşiktaş, Yunanistan deplasmanında Asteras’la berabere kaldı ve gruptan çıkmayı garantiledi. Tüm gözler, grup liderliği için son maça çevrildi. C Grubu’nda şu ana kadar 5 maça çıkan Siyah-Beyazlılar, hiçbirinde de yenilgi yüzü görmedi ve kulüp tarihinde ilk kez Avrupa Kupası gruplarında 5 maçlık bir namağlup serisi elde etti. Önce Asteras’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Kara Kartal, Tottenham’a deplasmanda adeta futbol dersi vermiş, 1-1 biten mücadelede sayısız fırsat kaçırmıştı. Sonrasında Partizan’ı 4-0 ve 2-1’lik skorlarla geçen Beşiktaş, dün ise Yunan ekibiyle 2-2 berabere kaldı.

Başka seçenek yok

Kartal puanını 9’a çıkartırken, Partizan’ı yenen Tottenham, 11 puanla zirveyi tek başına ele geçirdi. 11 Aralık’ta Beşiktaş, Olimpiyat Stadı’nda Tottenham’ı konuk edecek. Temsilcimizin, zirveyi İngilizler’den kapması için galibiyetten başka bir seçeneği yok. Beraberlik de onlara yarayacağı için Slaven Bilic’in öğrencileri, Tottenham’ı burada yıkarak, gruptan lider olarak çıkmaya hedefleyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ