MENÜ

Fenerbahçe'ye Gökhan Gönül müjdesi

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 30 Kasım Pazar günü Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe'ye Gökhan Gönül müjdesi

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, geçen haftalarda yapılan yüklemelerin ardından dinlenmeye ve toparlanmaya yönelik serbest program uygulandı.

Isınma ve koordinasyon çalışmasının ardından gruplara ayrılan futbolcuların büyük çoğunluğu ayak tenisi oynadı.

Süper Lig’de Bursaspor ile yaptıkları maçta sol ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle 3 gündür takım çalışmasına katılmayan Gökhan Gönül, bugün takımla antrenmanda yer aldı. Sol üst ön adalesinde kısmi yırtık ve kanama bulunan Diego’nun tedavisine devam edildiği, Bursaspor maçında kafasının üzerine düştükten sonra sıkıntılar yaşayan Mehmet Topal’a da takımdan ayrı program uygulandığı bildirildi.

Teknik direktör İsmail Kartal, antrenmanın son bölümünde saha içinde kaptan Emre Belözoğlu ile görüştü. Son haftalarda 11’de yer bulamayan savunma oyuncusu Bruno Alves, antrenmanın ardından özel çalışmalar yaptı.

Sarı-lacivertli kulübün antrenmanların görüntüsünü havadan kaydetmek için kullandığı kameralı helikopterden alan Emenike, antrenmanın sonunda saha içinde uçurdu.
Fenerbahçe, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ