MENÜ

Bursaspor'un zamanla imtihanı

Pazartesi Fenerbahçe'ye karşı büyük efor sarfeden Yeşil-Beyazlılar, federasyonun Başakşehir maçını cumaya almasına büyük tepki gösterdi. Zamanla yarışan Timsah, İstanbul'a yorgun gitti. İşte o program...

Bursaspor'un zamanla imtihanı

Şenol Güneş yönetiminde son haftalara damga vuran, Fenerbahçe’yi elinden kaçıran Bursaspor, zirveye doğru adım adım yürüyor. Yeşil-Beyazlılar, bu zorlu süreçte ise deyim yerindeyse zamanla yarışıyor. Pazartesi günü, lider Fenerbahçe’ye karşı 90 dakika müthiş bir mücadele ortaya koyan Timsah, bugün çok kritik bir sınav daha çıkacak. Gelecek hafta içi kupa maçı olmamasına rağmen programın bu kadar sıkıştırılmasına anlam veremeyen Bursaspor’un, zirve yolundaki bu önemli sınava nasıl hazırlandığını mercek altına aldık... İşte Bursa’da şampiyonluk sezonundaki ruhu yeniden canlandıran Şenol Güneş ve ekibinin zamanla imtihanı.

24 Kasım Pazartesi 22.00 - 8 saatlik izin!


Fenerbahçe karşısında saat 20.00’de başlayan temposu ve heyecanı yüksek 90 dakika Yeşil-Beyazlı fubolcuları çok yordu. Stattan 23.00-23.30 arası ayrılan futbolcular, yalnızca 8 saat dinlenip ertesi gün sabah 9’da yeniden Özlüce’de bir araya geldi.

25 Kasım Salı: 11.00 - Uyanır uyanmaz idman

Saat 11.00’de başlayan idmanda Fenerbahçe maçında ilk 11 oynayanlar, rejenerasyon çalışması yaptı. Şenol Güneş, yorgun oldukları gözlenen oyuncularını daha fazla yormadan idmanı bitirdi.

26 Kasım Çarşamba: 11.00 - Başakşehir’e özel taktik

Şenol Güneş, çarşamba günkü antrenmanı ise taktik ağırlıklı çalışmaya ayırdı. Bu idmanda rakibin artılarını ve eksiklerini oyuncularına en iyi şekilde anlatan deneyimli hoca, güçlü savunmasıyla bilinen Başakşehir’e takımını hücum varyasyonlarıyla hazırladı.

Dün: 13.00 - İstanbul'a hareket

Son idmanını dün yapan Timsah, 11.00’de başlayan antrenmanını da hafif tempoyla bitirdi. Şenol Güneş, ter idmanında oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Daha sonra kafile İstanbul’a hareket etti. Yani Bursaspor, bu maça tek idmanla hazırlanmış oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ