MENÜ

Beşiktaş'a Salah'tan kötü haber

Mohamed Salah'ın İnter, Fiorentina ve Napoli'nin de transfer hedefinde olduğu iddia edildi.

Beşiktaş'a Salah'tan kötü haber

Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Chelsea'nin Mısırlı oyuncusu Mohamed Salah'ın İnter, Fiorentina ve Napoli'nin de transfer hedefinde olduğu iddia edildi. Skysport muhabiri Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Chelsea'nin, Napoli ile görüşerek Mohamed Salah'ı devre arasında kiralık gönderme konusunda görüştükleri belirtildi. Salah'ın da yarım sezon Seria A'da oynayabileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı belirtildi.

Geçen sezonun devre arasında 16.5 milyon Euro'ya Basel'den Chelsea'ye transfer olan Salah, Londra ekibinde fazla forma şansı bulamamıştı. Bu sezon Premier League'de sadece 2 maça çıkan Salah ile Beşiktaş'ın da ilgilendiği öğrenildi.

Salah'ın kariyeri

2012 yılında Basel'e transfer olan Mısırlı futbolcu 2 yılda çıktığı 47 maçta 9 gol attı. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde Basel formasıyla gösterdiği performans büyük kulüplerin ilgisini çekti. Özellikle Chelsea'ye karşı oynanan maçlarda attığı gollerle dikkat çekti ve geçen sene devre arasında İngiliz devi Chelsea'ye 16.5 milyon Euro'ya transfer oldu. Ancak burada yeterli forma şansı bulamadı. Chelsea formasıyla toplam 11 maça çıkan Salah 2 de gol kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ