MENÜ

Belkalem'in gözü finalde

Dün oynanan Metalist Kharkiv maçında Trabzonspor'un UEFA Kupası ve Avrupa Ligi'ndeki 100'üncü golünü kaydeden Cezayirli futbolcu Essaid Belkalem, "Avrupa'da en üst basamağa tırmanmaya çalışacağız" diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

Belkalem'in gözü finalde

Trabzonspor'un resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Cezayirli savunma oyuncusu Essaid Belkalem, Metalist Kharkiv ile zor bir maç oynadıklarını belirterek, "Üst üste güçlü ekiplerle oynadık. Önce Galatasaray, ardından da iyi defans yapan Metalist Kharkiv ile mücadele ettik. İkisinden de galibiyetle ayrılmak çok güzel oldu. Ayrıca oynadığımız iki maçta da iyi futbol sergilediğimizi düşünüyorum" dedi. Attığı gol nedeniyle mutluluk yaşadığını belirten başarılı savunmacı, "Golü atmak ve takımıma katkı sağlamak benim için mutluluk verici. Bu şekilde katkı sağlamaya devam etmek istiyorum" diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmasını da değerlendiren Belkalem, "Aldığımız bu galibiyetle ilk basamağı atlamış olduk. Şimdi sıra üst basamakta. Zorlu bir tur olacaktır ama biz elimizden geldiğince iyi mücadele edip en üst basamağa tırmanmaya çalışacağız" ifadesini kullandı.

"BURADA ÇOK MUTLUYUM"

Bundan sonraki süreçte daha iyi neticeler alınacağını ifade eden Belkalem, şunları söyledi:

"Bu zamana kadar olan dönemdekinden daha farklı bir takım var. Daha iyi devam edebileceğimizi düşünüyorum. Kadroya baktığınızda çok kaliteli oyuncularımız mevcut. Bu kaliteli oyuncularla ligi en iyi yerde tamamlayacağımızı tahmin ediyorum. Trabzon'da çok mutluyum. Burada herkes kendi işini yapıyor. Ben ve ailem çok mutluyuz. Takım arkadaşlarımla iyi ilişkiler içindeyiz. Antrenmandan arta kalan zamanımı da onlarla geçiriyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ