MENÜ

Ali Dürüst: Keşke Burak Yılmaz'ı satsaydık

Galatasaray Yönetimi'nin önceki akşam yaptığı toplantıda Ali Dürüst'ün, Burak Yılmaz'la ilgili çok çarpıcı sözler söylediği ileri sürüldü.

Ali Dürüst: Keşke Burak Yılmaz'ı satsaydık

Galatasaray'ın Anderlecht ile oynadığı maç sonrası Türkiye'ye döner dönmez olağanüstü toplanan yönetim kurulunda çok çarpıcı konuşmalar geçtiği ileri sürüldü. Teknik direktör Cesare Prandelli'nin kaderinin çizildiği toplantıda, hedefteki isimlerden Burak Yılmaz'ın durumunun da masaya yatırıldığı iddia edildi. Yönetim kurulunda yer almamasına rağmen sportif A.Ş'nin başında aktif olarak görev yapan Ali Dürüst'ün, Burak Yılmaz'la ilgili pişmanlığını dile getirdiği ortaya çıktı. Millet gazetesi spor müdürü Gökmen Özdemir, o toplantıda yaşanan çarpıcı anekdotları şu şekilde aktardı:

'Sorumluluğu üzerimizden atarız'


"Anderlecht yenilgisiyle Avrupa hayali bitti, geriye 4. yıldız ve Türkiye kupası kaldı. Yönetime göre ağır aksak gidişin dermanı Cesare Prandelli'yi göndermekti. Dün yönetim Point Hotel Barbaros ’ta olağanüstü toplandı, Cesare Prandelli ’nin kalemi kırıldı. Evet... Prandelli artık yok ama İtalyan ’ın hakkı da yenilmedi! Zirvede "Terim, Mancini ve Prandelli... Sorun hocada değil, futbolcularda. Takım değiştirmek zor. Hocayı gönderip gelecek sezona kadar yumuşak geçiş ve yavaş yavaş revizyon yapmalıyız" sözleri yankılandı.

Asıl korku ‘başarısızlık ’ ihalesi. Abdürrahim Albayrak, toplantıda “Hoca değişirse sorumluluğu üstümüzden atarız ” dedi. Ali Dürüst ise geçmişte yapılmayan değişikliklerden yakındı: “Fiorentina Burak’a 13 milyon Euro verdiğinde gönderecektik. Takımdaki dinamikleri değiştirmeliydik..."

Haberin Devamı
YORUM YAZ